Chromebook Pixel is fantastisch, maar Surface Pro is de mobiele computer voor mij

Een paar jaar geleden, als iemand mij vraagt ​​wat de beste draagbare computer hardware was, had ik geen aarzeling om ze naar de Apple Store. Dat is nu aan het veranderen hoewel, zoals we zien bedrijven als Microsoft en Google uitdagen Apple met verbazingwekkende hardware.

Een paar schrijvers hier bij de website zijn met behulp van de Chromebook Pixel (zie links naar gerelateerde dekking hieronder) en ik wilde echt een voor mezelf te zien en te zien als ik kon krijgen door met behulp van een. Google stuurde een voor mij om uit te proberen voor een paar weken en ik ben inderdaad ongelooflijk onder de indruk van de top-notch hardware en Chrome-ervaring. Echter, de; Microsoft Surface Pro; beter voldoet aan mijn behoeften sinds Windows is nog steeds nodig om een ​​aantal van mijn techniek apps draaien.

Ik testte de $ 249 Samsung Chromebook een paar maanden geleden en uiteindelijk gaf het aan mijn jongste dochter voor een kerstcadeau. Ze houdt het absoluut en gebruikt het als haar laptop voor school onderzoek, het schrijven van papers, chatten met haar zus op de universiteit via Google Talk, en het bekijken van streaming video content.

Ik was zeer productief met de Chromebook en als het schrijven van hier op de website was mijn enige job dan zou ik de Chromebook Pixel kopen in een hartslag, zelfs bij de $ 1449 prijs. Het display zal u wegblazen, het touchpad is elegant, het toetsenbord is functioneel, en ik hou van de look en feel van de retro-hardware. Het is heel zwaar en die daadwerkelijk resulteerde in een slip van mijn schoot een nacht afgelopen week. De Pixel is nog volledig bruikbaar en functioneel, maar er is een klein deukje aan de achterkant van het beeldscherm waar het sloeg mijn MacBook Pro.

 de website dekking

Chromebook Pixel: Run Ubuntu samen met Chrome OS, Ter verdediging van de Chromebook Pixel; Chromebook Pixel van Google: Het duwen van de cloud aan de grens; Chromebook Pixel handen op (foto’s); Chromebook Pixel: Betekent dit apparaat herald Android en Chrome OS’s bruiloft?

Ik ben nog steeds niet over de noodzaak van een touchscreen verkocht en houden niet van ervaringen waar je springt tussen een beeldscherm en toetsenbord. Ik hoop dat Google heeft meer in petto voor dit, misschien op Google I / O in mei. Het springen tussen een touchscreen en een toetsenbord is een van de redenen dat de iPad keyboards frustreren me een beetje. Apple heeft een slot op hoe ver extern toetsenbord fabrikanten kunnen gaan met functionaliteit en ze zijn echt alleen goed voor het invoeren van tekst.

Mijn vrouw en ik waren streaming Vikings op Hulu en ze bleef op zoek achter ons, omdat de sprekers op de Pixel zijn de meest verbazingwekkende laptop sprekers die ik ooit heb gehoord en we gezworen actie was achter ons. Ik kan niet eens de sprekers op de Pixel vinden. James vertelde me dat ze onder het toetsenbord, en het geluid lijkt te komen op je af van het apparaat. Als u kijken naar een heleboel streaming content zonder koptelefoon, kunt u de Pixel alleen voor die ervaring willen.

Browsing in Chrome, het schrijven van berichten in een offline tekstverwerker, het bekijken van media met streaming-diensten, en nog veel meer waren allemaal geweldig ervaringen. Maar ik moet nog steeds de volledige versie van Excel, Word en Project gebruiken tijdens het hardlopen schip stabiliteit van de software, zodat de Pixel gewoon niet in mijn leven fit op dit moment.

Een ding dat ik mis op de Surface Pro en andere laptops die ik heb geprobeerd is geïntegreerd LTE. U krijgt 100 MB gratis Verizon LTE per maand op de duurdere Pixel, en het komt ook met het dubbele van het geïntegreerde flash-geheugen, en ik vind met geïntegreerde draadloze zeer handig te zijn. Ik heb het in mijn iPad en liever geïntegreerd draadloos via tethering in de meeste situaties. Het was geweldig om de Pixel gebruiken op de Sounder trein en het is eigenlijk waar ik ben bezig met dit artikel nu.

De Pixel is duur, maar als je de meeste van uw tijd door te brengen in de cloud, u zult er geen spijt van de aankoop. De hardware is gewoon fantastisch, dus als Chrome aan uw wensen voldoet, dan is het een goede aankoop. Ik begrijp dat u kunt ook dual boot in een Linux-distributie, zodat u nog meer met de Chromebook kunt doen als je een beetje tijd te besteden oprichting ervan.

Mijn MOTR podcast co-host, Kevin Tofel, vertelde ons dat hij, beval zijn eigen tijdens de laatste show, dus blijven luisteren naar de podcast voor meer van zijn lange termijn ervaringen. Als Google niet dat ik koop dit kras-en-dent model, dan zal het terug aan het eind van de week te gaan en ik weet zeker dat ik zal dearly snel na missen.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test