Cloud is de beste ramp herstelplan: RedBalloon

Old school ramp recovery technieken verbleken in vergelijking met cloud computing als het gaat om het leveren van business continuity, volgens RedBalloon general manager van de ontwikkeling en technologie Paul Keen.

In het najaar van 2011, zijn bedrijf, die ervaringen variërend van parachutespringen aardewerk klassen in Australië verkoopt, verhuisde de IT-infrastructuur in de cloud door Amazon Web Service (AWS), groeit de server getallen van 17 tot 150. Als een e-commerce winkel , business continuity is van cruciaal belang, vooral wanneer elke verkoop hangt ervan af.

Om die reden Keen is ongeveer ramp recovery gepassioneerd, maar niet in de traditionele zin. Hij gelooft ramp herstel moet niet alleen business continuity, maar de betrokkenheid van medewerkers te vergemakkelijken ook.

Mijn vorige bedrijf was Westfield, en elke nacht, het duurde een back-up van alle systemen die vervolgens naar een andere faciliteit in Sydney, die het voor 60 zetels had bevoorraad zou worden gestuurd. Dus uit de 600 mensen die werkte in het bedrijf, kan 60 mensen blijven werken als het gebouw, laten we zeggen, gevangen op brand, “Keen gezegd.” Wat een verspilling van geld – het nooit zou werken. Om te beginnen, dat is niet business continuity.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Als je denkt dat 60 personen kan het werk van 600 mensen, doe dan 540 van hen zou overbodig worden gemaakt.

De goedkeuring van cloud computing is niet alleen RedBalloon toegang tot IT-middelen die eerder gereserveerd voor de grotere bedrijven gegeven, maar het maakt het ook mogelijk medewerkers om altijd te verbinden met het bedrijf, zelfs als er dingen fout gaan, zei hij.

Bewegende alles in de cloud is een grote ramp herstelplan voor business continuity, “Keen gezegd.” Als op een dag kunt u geen toegang tot uw gebouw, stuur al het personeel naar huis, en het enige wat uw medewerkers niet kan doen is een waterkoeler gesprek.

Het hebben van alles in de cloud betekent ook flexibel werken voor medewerkers, aldus Keen.

Of u nu wilt werken vanuit huis, op kantoor of op de trein – word je een eerste klas burger in de IT-omgeving, en dat heeft enorme werknemer betrokkenheid mogelijkheden.

We kunnen mensen een work-life balance – niet iedereen heeft om te werken in het kantoor de hele tijd, tenzij je Yahoo.

Dat betekent niet dat RedBalloon denkt cloud is fail-proof;. AWS kerstavond storing; eind vorig jaar heeft Keen geleerd dat je niet altijd kunt rekenen op het aan het werk, zelfs als het wordt beheerd door een groot bedrijf als Amazon.

Ik dacht altijd dat als ik in twee datacenters (met AWS), de kans op een regio naar beneden is zo onwaarschijnlijk dat ik ben niet van plan om te plannen rond het, “zei hij.” Ik had het mis – het duurde slechts één ontwikkelaar bij Amazon , die in een stukje code in de load balancer in Noord-Virginia, de hele infrastructuur naar beneden te brengen.

Dat was angstaanjagend voor mij – ik kon een miljoen dollar hebben verloren omdat AWS was naar beneden voor 17 uur.

RedBalloon probeert nu niet afhankelijk van alles zijn. Het load-evenwicht alles in de back-end over AWS twee datacenters, en heeft een verdubbeling van dit alles. Het heeft zelfs twee merchant bankrekeningen in het geval een heeft een storing.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren