Dell Streak tablet-computer op weg naar O2 UK in juni

Dell heeft een vage tijdlijn van soorten vrijgegeven voor de wereldwijde release van de Dell Streak, te beginnen over de vijver met O2 UK in begin juni.

Voorheen bekend als de Mini 5, zal de 5-inch touchscreen tablet-computer behoren tot O2 uitsluitend in het Verenigd Koninkrijk, met een roll-out in Europa te volgen. De VS eindigt laatste met een commerciĆ«le debuut “later deze zomer.”

Als u een recensie over de Android-gebaseerde tablet die zou kunnen gaan head-to-head willen dat de iPad (of in ieder geval de HP Slate), hier is een overzicht

Vorige dekking op de website

5-inch capacitive multi-touch WVGA-scherm (800 x 480 resolutie); Qualcomm Snapdragon 1GHz processor; Adobe Flash 10.1 ondersteuning, Wi-Fi, Bluetooth, 3G, microSD-slot (tot 32GB), 5-megapixel autofocus camera met dubbele LED flits; front-facing VGA-camera, verwisselbare 1,530mAh cell batterij, verkrijgbaar in vier kleuren (zwart, blauw, roze en rood) of keuze uit diverse aangepaste Dell Design Studio patronen

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Dell Streak tablet lineup gelekt, 7-inch, 10-inch modellen join 5-inch, Dell Streak: Mini 5 tablet documenten gelekt, onthullen specs, kleuren, Dell Mini 5 is de matriarch voor toekomstige ‘familie van tabletten; 43 seconden met de Android-powered Dell Mini 5; Dell Mini 5 tablet: antwoord van Dell om de Apple iPad?

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren