Dell vierde kwartaal aangedreven door grote ondernemingen, KMO’s

Dell geleverd sterk vierde kwartaal resultaten amid sterke onderneming en de vraag SMB.

Het bedrijf meldde het vierde kwartaal van $ 927.000.000, of 48 dollarcent per aandeel, op een omzet van $ 15700000000. Non-GAAP bedroeg de winst 53 dollarcent per aandeel, ruim voor de 37 dollarcent per aandeel Wall Street verwacht.

Voor het boekjaar 2011, Dell gerapporteerde winst van $ 2630000000, of $ 1,35 per aandeel, op een omzet van $ 61500000000, een stijging van 5 procent ten opzichte van een jaar geleden (zie voorbeeld).

Dell CEO Michael Dell zei in een verklaring dat tevreden met de prestaties van het bedrijf is het zien van zijn commerciële activiteiten was. Voor het belastingjaar 2012, Dell verwachte omzetgroei van 5 procent tot 9 procent en non-GAAP bedrijfsresultaat groei van 6 procent naar 12 procent. In het eerste kwartaal, Dell verwacht de gebruikelijke seizoensgebonden daling en “een lichte sequentiële daling van de omzet.”

De brutomarges waren 21,5 procent in het vierde kwartaal, een stijging van 17,4 procent een jaar geleden;. Openbaar omzet bedroeg $ 4 miljard, een stijging van 4 procent ten opzichte van een jaar geleden. Het bedrijfsresultaat bedroeg $ 366.000.000. verkoop server- en storage reed de resultaten publieke sector;. Dell toonde kracht in kleine en middelgrote ondernemingen met een omzet van $ 3700000000, een stijging van 12 procent ten opzichte van een jaar geleden. Server en storage inkomsten domineerde en de SMB-eenheid geleverde vierde kwartaal het bedrijfsresultaat van $ 450.000.000.

Inderdaad, een grote onderneming verkopen uitgevoerd in het vierde kwartaal. Grote onderneming verkopen waren $ 4700000000, een stijging van 12 procent ten opzichte van een jaar geleden. Het bedrijfsresultaat bedroeg $ 502.000.000. Van de nota: PC groeide de omzet 20 procent ten opzichte van een jaar geleden te midden van een sterke upgrade cyclus.

Door de nummers

Dell zei dat de strategie van de onderneming voor het komende boekjaar zal draaien rond groeiende diensten, gebruik te maken van de supply chain en de versterking van de bottom line financieel profiel.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Consumer omzet voor het vierde kwartaal waren $ 3300000000, een daling van 8 procent ten opzichte van een jaar geleden;. Het bedrijf geleverd Asia-Pacific en Japan een omzetgroei van 17 procent. Noord-Amerika en Europa, het Midden-Oosten-Afrika liet een omzetgroei van 3 procent,. En de afbraak van Dell services

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren