ePals lanceert ePals China

Ik eerste overdekte ePals bijna drie en een half jaar geleden, aandacht voor de opkomende veilige sociale netwerken en e-mail gebaseerde collaboration tools voor K12 studenten. Sindsdien hebben we gezien dat ze de uitrol van een full-featured social learning platform, lagen hun rol-gebaseerde communicatie-tools op de top van Live @ Edu (nu Office365 van Onderwijs), en ten slotte verhogen $ 23.000.000 in een IPO op de Toronto Stock Exchange in augustus. Op maandag, bleef het bedrijf zijn snelle ontwikkeling in een wereldwijd leernetwerk door de lancering van ePals China.

Ik had een kans om Miles Gilburne, ePals CEO, en Ed Vis, voorzitter van ePals spreken over de nieuwe onderneming. Hoewel veel details moeten worden uitgewerkt, heeft ePals samen met Kaleido Co. Ltd, een Chinese investeringsgroep met diepe verbindingen met het onderwijs in dat land. Het partnerschap voorziet niet alleen ePals China maar omvat belangrijke investering in ePals door Kaleido. In feite zal ePals een belang van 49% in ePals China hebben als de voorwaarden van het memorandum van overeenstemming tussen de twee groepen is goedgekeurd door verschillende regelgevende instanties in China, Canada en de Verenigde Staten.

Gilburne legde uit dat dit nog maar het begin van een groeiend aantal internationale samenwerkingsverbanden en uitbreidingen die ePals voorziet in de komende jaren. Wat dit betekent voor de huidige en toekomstige gebruikers van ePals hier in de Verenigde Staten, is echter een dijk van een krachtig netwerk dat docenten kunnen gebruiken om studenten bloot te stellen aan een steeds bredere kijk op de wereld. In mijn eerste post op ePals, belicht ik een use case die Ed Vis voor mij had geroepen

Onlangs, een klaslokaal van Chinees sprekende studenten Spaans leren postte een “willen-advertentie ‘op ePals (een deel van hun klaslokaal matching service). Een klaslokaal van de Spaans-sprekende studenten die het leren van Chinees gereageerd en nu de twee klassen worden regelmatig overeenkomt met Spaans en Chinees samen te oefenen

Drie jaar geleden was dit cool. Nu, dit soort werkelijk zinvol internationale verbindingen kritisch. Het is het soort van netwerk, in feite, dat “dezelfde ol ‘dezelfde’ ol” kan richten ik klaagde maandag. Ed Fish gesproken over de voordelen van het partnerschap in meer detail. Terwijl hij beschreef, het partnerschap

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Huawei optimistisch over cloud doel, maar voorzichtig in de volgende door

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, Cloud, Huawei optimistisch over cloud doel, maar voorzichtig in de volgende door, Smartphones, ZTE opent de stemming voor zijn crowdsourced apparaat, kondigt Axon 7 Mini

ZTE opent stemmen voor haar crowdsourced apparaat, kondigt Axon 7 Mini