Google Maps 2.0 voor iOS omvat iPad support, live verkeer en de weg incidentmeldingen (Update: offline kaart modus, ook)

De nieuwe versie van Google Maps voor iOS (gratis, App Store) net geland en het heeft inheemse iPad ondersteuning voor de eerste keer. In aanvulling op de ondersteuning van grotere scherm van de iPad, de nieuwe versie van Google Maps bevat live verkeersinformatie en de weg meldingen van incidenten. De nieuwe versie van Maps biedt ook indoor routebeschrijvingen en kaarten voor winkelcentra, luchthavens, stations, en nog veel meer.

Volgens MacRumors Google Maps 2.0 voor iOS bevat geen on-the-fly omleiding (zoals het hoort op Android), maar Google heeft gezegd dat het van plan is om de functie in de toekomst toe te voegen.

Hier is het volledige changelog van de nieuwe functies in v2.0

Nog geen woord over de vraag of de nieuwe verkeers- en incidentrapport kenmerken vandaan komen, de verwerving van Waze Google’s, in juni, maar het is unlikley dat Google die functionaliteit zo snel zou hebben geïntegreerd.

De update wordt geleidelijk uitgerold in de komende 24 uur, dus als je het nog niet te zien in de App Store, kijk snel terug. Ik was in staat om het onmiddellijk te downloaden op mijn iPad mini en iPhone 5.

UPDATE: GMaps iOS 2.0 bevat ook een verborgen map offline modus. Terwijl de functie niet volledig is geïmplementeerd, een blogpost van Google Maps directeur Daniel Graf laat zien hoe het werkt. Intikken van “ok maps ‘in het zoekvak de zichtbare kaart om het apparaat op te slaan. Een duidelijke knipoog naar de nieuwe “ok” syntax in zowel Google Glass en de komende Moto X handset.

Onze eigen Chris Duckett geplaatst, screenshots, van offline kaarten in actie.

Tip: Google Plus

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Nieuw ontwerp voor de iPad; Verbeterde navigatie met inbegrip van live verkeersinformatie updates en meldingen van incidenten; Verkennen: Een nieuwe manier om te bladeren en te ontdekken populaire lokale plaatsen om te eten, drinken, winkelen, spelen en slapen, Simple 5-sterren beoordelingen en recensies van vrienden, plus expert Zagat inhoud; Grote deals van uw favoriete merken met Google offers; Indoor kaarten met wandel- aanwijzingen voor winkelcentra, transit stations, luchthavens en meer

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten