Dallas Buyers Club blijft achtervolgen aanvullende schadevergoeding

Dallas Buyers Club (DBC) heeft aangekondigd voornemens te vechten in de Australische Federale Hof te houden voor een extra schadevergoeding van de bijna 5.000 mensen die naar verluidt op het auteursrecht van de studio geschonden door het downloaden van de film met dezelfde naam bekend gemaakt.

Terwijl Justitie Perram geuit ongenoegen bij het idee van het herzien van de eisen voor aanvullende schadevergoeding, informeren over de vraag of de zaak zou blijven tot aan zijn pensionering, DBC bleef standvastig in haar betoog voor de berekening van aanvullende schadevergoeding.

In april, het Federale Hof beval internet service providers (ISP’s) iiNet, Dodo, Internode, Adam, Amnet en Wideband aan de klant gegevens in verband met 4726 IP-adressen die naar verluidt het copyright van Dallas Buyers Club had geschonden door het downloaden van inbreukmakende kopieën van openbaar te maken de film.

Echter, de rechter ook gekozen voor de film studio naar de rechtbank kosten van de ISP’s betalen en kopieën van het ontwerp telefoon scripts en brieven het de bedoeling om te sturen naar schenders van copyright voor goedkeuring van de rechtbank voordat de klant informatie zou worden verstrekt.

Dit besluit is gericht op het voorkomen Voltage, Dallas Buyers Club moederbedrijf studio, van het gebruik van “speculatieve invoicing” waardoor vermeende overtreding van het auteursrecht in de VS zijn gevraagd om ofwel te compenseren spanning met maar liefst $ 9000, of mogelijk moet betalen honderdduizenden dollars schadevergoeding onder gerechtelijk bevel.

“De rechter was niet van plan om de sluizen te openen totdat het de voorgestelde correspondentie zag, en totdat DBC voldeden aan de rechtbank dat het was dat goedgekeurde correspondentie, en niet iets anders, zoals een dode kat, dat DBC zou sturen om rekening te houden houders “, zei Perram in augustus.

In juni heeft de website kreeg een kopie van de ontwerp-telefoon script en brief van Dallas Buyers Club aan het hof dat het bedrijf zei dat het zou gebruiken om contact op met de gebruikers die naar verluidt illegaal de film had gedownload ingediend.

Hoewel het ontwerp van brieven heb gevraagd om informatie over loon elke overtreder, hebben ze niet vergeten een financieel bedrag voor compensatie, met Dallas Buyers Club raadsman Ian Pike zegt dat de boetes niet zouden worden uitgedeeld in een “one-size-fits-all” nadering.

Counsel die de ISP’s, Richard Lancaster, aan de andere kant, betoogde dat er geen rechtvaardiging voor nodig deze informatie.

Het Federale Hof had in augustus oordeelde dat DBC niet kon sturen de voorgestelde ontwerp-brieven aan vermeende inbreukmakers, als twee van de vier hoofden van de schade door de onderneming stelde kan niet worden hersteld.

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

“De aanvrager werd claimen vier hoofden van de schade en werd voorgesteld met betrekking tot deze vier bedragen om te onderhandelen met rekeninghouders. Ik ben tot de conclusie dat twee van deze bedragen nooit zou kunnen worden hersteld, en in die omstandigheden, heb ik besloten dat wat is die momenteel door Dallas Buyers Club voorgesteld in termen van haar brieven niet moeten worden toegestaan, “Perram zei op vrijdagochtend.

Ik maak daarom deze orders: Ik verzoek van de aspirant-aanvrager om het verblijf van orde één gemaakt door mij op 6 mei te heffen af ​​te wijzen, en ik bestel de potentiële aanvragers om de kosten van het beroep van de respondent te betalen.

De vier hoofden van de schade door Dallas Buyers Club in haar ontwerp-brief beweerde waren: de werkelijke kosten van juridisch aankoop van de film; de inbreukmaker uploaden activiteit van de film; aanvullende schadevergoeding voor een inbreukmaker van anderen downloaden geschiedenis, en schadevergoeding voor de kosten die nodig was voor Dallas Buyers Club van die inbreukmaker informatie te verkrijgen.

Terwijl Perram toegestaan ​​de eerste en de laatste van deze schade, oordeelde hij dat de filmstudio niet schadevergoeding in verband met het uploaden van activiteit kan verzamelen en vermeende illegale downloads een persoon had gemaakt van andere auteursrechtelijk beschermde werken, zoals ze zijn “onhoudbaar claims”.

Het Federale Hof daarom willen niet het bedrijf toelaten om de brieven te sturen naar inbreukmakers tenzij het voorzien van een schriftelijke verklaring, ondersteund door het indienen van een AU $ 600.000 band met het hof, om niet schadevergoeding op grond van die twee hoofden.

Met DBC ruzie op maandagochtend dat deze schade zijn berekenbaar, maar de zaak zal worden hervat op 9 december.

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken