Defensie expert: VS moeten hackers inhuren om cyberoorlog te voeren

Eerder dit jaar, een Federal Bureau of Investigation (FBI) executive zei dat de Verenigde Staten is “niet winnen” het hacken oorlog. Een verdediging expert gelooft dat hij de oplossing. Het is heel eenvoudig: in plaats van de vervolging van hackers, hij gelooft dat de Amerikaanse overheid moet ze huren.

John Arquilla, een professor in de verdediging analyse op de Naval Postgraduate School (NPS) en een voormalig directeur van het Pentagon Information Operations Center for Excellence, werd onlangs geïnterviewd door de Guardian. Hier een paar relevante uittreksels

Hij zei dat de VS achter de cyber-race was gevallen en die nodig zijn voor het opzetten van een ‘nieuwe Bletchley Park “van de computer whizzes en codecrackers op te sporen, te volgen en te verstoren vijand netwerken. “Als dit werd gedaan, zou de oorlog tegen terreur voorbij zijn,” zei hij. … “De meeste van de hackers die ik heb gekend zou graag al-Qaida te vernietigen.

Laten we gewoon zeggen dat in sommige plaatsen vind je jongens met piercings en niet-regulering kapsels. Maar de meeste van dit soort jongens kunnen niet worden doorgelicht op de traditionele manier. We hebben een nieuwe institutionele cultuur die ons in staat stelt om uit te reiken aan hen.

FBI: US verliezen hacker oorlog Richard Clarke: China heeft gehackt elke grote Amerikaanse onderneming; voormalige Pentagon-analist: China heeft backdoors tot 80% van de telecommunicatie, de Verenigde Staten en China testantwoord mogelijkheden via cyber war games; Hacktivisten stal 100 miljoen records in 2011; Chinese hacker gearresteerd voor lekken 6.000.000 logins

Arquilla de uitvinder van de term cyberoorlog twee decennia geleden. Hoewel hij toegeeft een paar meester hackers was al aangeworven, zo betoogt hij veel meer nodig zijn.

Hier is waar ik zeker eens met Arquilla: hij kritiek op langdurige gevangenisstraf voor het hacken. Ik denk dat ze zijn vaker wel dan niet al te uitgebreid bestraft manier. Arquilla voegt verder gevangenis straffen toe te voegen aan de spanningen tussen de regering en degenen die kunnen helpen bestrijden en haar belangen te verdedigen online. Hij wijst erop, aangezien de meeste van hen niet ‘hebben de politieke agenda’s, kunnen ze worden omgezet in patriotten.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond