Facebook’s Privacy Basics: Zullen andere bedrijven volgen?

Facebook op woensdag schetste hoe het is de vereenvoudiging van de privacy voorwaarden van de dienst met een kortere gebruiksvriendelijke beschrijving die stelt dat ‘je bent in control. ”

Ik neem dat je in controle ruzie met een korreltje zout, maar zal regelen voor privacy openbaarmaking gereedschappen en tutorials die op zijn minst worden wel wat er gebeurt met mijn gegevens. Facebook lijkt te leveren met zijn privacy Basics omtrek.

Zet hem op en nieuwe benadering van Facebook is een mooie stap in de goede richting en kon zelfs aansporen een reeks van soortgelijke stappen van data brokers, websites en andere bedrijven waar u en uw gegevens zijn het product. Een mooi neveneffect van nieuwe voorwaarden van Facebook is dat andere bedrijven ook kunnen vereenvoudigen. Op zijn minst, moet Facebook’s move simplifcation zetten op de radar van de chief marketing officer.

Hier zijn de belangrijkste punten over wat Facebook’s nieuwe voorwaarden

We verzamelen informatie van of over de computers, telefoons of andere apparaten waarop u installeren of toegang tot onze diensten, afhankelijk van de machtigingen die u hebt verleend. We kunnen de informatie die wij verzamelen van uw verschillende apparaten, die ons helpt consistente dienstverlening op al uw apparaten te koppelen. Hier zijn enkele voorbeelden van het apparaat informatie die wij verzamelen

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

De termen zijn 70 procent korter, zodat het je niet zal doden — of vereisen een licentiaat in de rechten — om het te lezen,. Facebook is nog steeds dezelfde hoeveelheid gegevens te verzamelen als voorheen voor reclame;. Het bedrijf geschetst hoe het is werken om de handel gemakkelijker uit te voeren op Facebook. Het resultaat is dat er een betaling push en location-based advertenties op de horizon;. Er zijn meer details over gegevens te gebruiken op de mobiele front. Hier is een uittreksel

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Attributen zoals het besturingssysteem, de hardware-versie, instellingen van het apparaat, bestanden en software namen en types, de batterij en de signaalsterkte, en het apparaat identifiers;. Device bestemmingen, inclusief specifieke geografische locaties, zoals door middel van GPS, Bluetooth of WiFi signalen .; informatie over verbindingen, zoals de naam van uw mobiele operator of ISP, het type browser, taal en tijdzone, gsm-nummer en het IP-adres.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport