GadgIT-Mat Laptop Mouse Platform

Notebooks geven computer gebruikers de vrijheid om volvette computergebruik doen in elke plaats. Maar trackpad zijn niet overal op prijs gesteld. Er is een enorme verscheidenheid aan andere wijzen mogelijkheden, van geïntegreerde wijzend stokken naar mini-muizen van zowel standaard als meer eigenzinnige design.

Als je een muis te gebruiken met uw notebook, voor de hand liggende vraag is hoe een geschikte ondergrond voor te vinden. Werken bij een bureau is geen probleem, maar als je met een notebook werkt op schoot kan het een uitdaging zijn.

Voer de GadgIT-Mat, een draagbare muis stand te wijten aan gaan op de verkoop op 30 mei in het zakgeld prijs van £ 20.

Het is een twee-delige affaire bestaande uit een muismat met geïntegreerde polssteun en een beugel die de mat om uw notebook fixes. Voor de prijs moet je niet verwachten goede bouwkwaliteit, maar het gevoel is vrij robuust.

De beugel kan worden gemonteerd op notebooks waarvan het toetsenbord gebied is tussen 13mm en 26mm dik. Er is een kleine inbussleutel die weg opgeborgen in een zak op de console, die u gebruikt voor het aanpassen voor verschillende notebooks.

De muis rust zelf slots in deze beugel, en kan worden gemonteerd op de linker- of de rechterkant, afhankelijk van of je links- of rechtshandig bent. De setup-proces is eenvoudig en snel.

Problemen? Nou, het eerste notebook Ik probeerde het met was te dikke voor de bevestigingsbeugel, met een toetsenbord sectie diepte van ongeveer 30 mm.

De beugel gemonteerd op de tweede notebook probeerde ik, en bleef veilig tijdens de testperiode. Echter, de beugel sectie is ruig, en het licht verduisterd toegang tot de drie meest rechtse kolommen van de sleutels. Dit zal waarschijnlijk minder een probleem zijn voor typisten raken dan ‘jacht-en-pikken’ handelaren.

Mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi te bellen ervaring, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, mobiliteit, Hands-on met de Plantronics BackBeat GO 3 en Voyager 5200 headsets: perfect voor de nieuwe Apple iPhone

De muismat ligt boven de rand van uw notebook, zodat slots en connectors moet toegankelijk zijn – hoewel je nodig hebt om de notebook verheffen om goed te zien. In mijn test laptop, de SD-kaartsleuf, die aan de rechterzijde van de polssteun, werd ontoegankelijk.

Tenslotte de muisoppervlak gebied is niet groot. Ik gebruik een trackball muis, dus dit gepresenteerd geen problemen, als de muis niet hoeft te bewegen. Maar als je elke vorm van muis die een oppervlakte waarrond schaatsen nodig heeft gebruikt, kunt u beperkte voelen.

De makers zal een beschermende case te bieden, die zal helpen met het dragen van de GadgIT-Mat, zelfs zo, er is geen ontkomen aan het feit dat het een beetje grof voor een reistas.

Meer informatie over de GadgIT-Mat is hier te vinden.

Sandra Vogel

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Hands-on met de Plantronics BackBeat GO 3 en Voyager 5200 headsets: Perfect voor de nieuwe Apple iPhone