Glip maakt gesprek centraal in samenwerking

Als uw kleine organisatie geen full-blown collaboration tool een snelle manier om te communiceren op een plek nodig heeft, maar wil, is Glip tegen je praat. Het paradepaardje van software (ook wel Glip) is een platform dat zich richt op het gesprek deel van het samenwerkingsproces.

Glip is ontworpen om de verschillende soorten interacties en vergaderingen die het werkproces te definiëren tegemoet: instant messages, conference calls, projectplanning uitwisseling en task / schema management. Het presenteert deze communicatie geschiedenissen in een doorzoekbare gesprek stroom, geïntegreerd met gedeelde kalenders, taakbeheer, en het delen van documenten mogelijkheden. (Een illustratie van die presentatie is hieronder.) Glip werkt in de cloud te houden gesynchroniseerd in desktops, tablets en mobiele apparaten.

“Na meer dan 20 jaar onderzoek en ontwikkeling in real-time communicatie, we weten dat de ouderwetse benadering van het zetten van taken, projecten, of documenten in het centrum van workflow zorgt voor wrijving en grenzen betrokkenheid”, zegt Peter Pezaris, oprichter en CEO van Glip, wanneer het platform in eind 2013 werd geïntroduceerd “met Glip, zijn we het benutten van de natuurlijke manier waarop teams samen te werken door middel van gesprekken die de essentiële productiviteit tools omvatten om ze succesvol te maken.”

Een bedrijf dat heeft geconstateerd dat aanpak nuttig zijn in het helpen van elkaar te brengen een team van 10 is de Evangelische Covenant Church, dat is de confessionele hoofdkwartier voor ongeveer 830 kerken in de Verenigde Staten en Canada. “Voor ons is het een contactpunt, dat open is, dat is niet alleen instant messaging, maar dat is veilig en gecoördineerd”, zegt Ben Eash, directeur van interactieve diensten. “We probeerden een paar andere dingen … maar ze waren één-dimensionaal.

Het team Evangelische Kerk is redelijk verdeeld vanuit een geografisch, en het is al comfortabel met cloud-applicaties als gebruikers van de Google Apps-suite en Google Docs. Gebruiksgemak was een belangrijke overweging na de “lastige” benaderingen van andere web-conferencing-diensten en de hoede houding van sommige van de managers, die de voorkeur face-to-face ontmoetingen. “Het laat ons naar het bedrijf van werk sneller,” zei Eash.

Zoals gesprekken vooruitgang, documenten en vergaderverzoeken worden toegevoegd aan de stroom, zodat ze automatisch worden gekoppeld en een geschiedenis die later kan worden verwezen.

In januari, Glip kondigde volledige integratie met Google Drive en Dropbox, om te helpen met het delen van content en beheer. Glip gebruikers kunnen deze link naar de bron bestand te delen, en tegelijkertijd versie controle. Inhoud van andere applicatie kan worden gebruikt met een “From the Web” upload optie.

Glip prijsstelling begint bij $ 5 per gebruiker per maand, of $ 50 per gebruiker per jaar, na een 60-dagen proefperiode. Het platform ondersteunt momenteel Apple iOS, de Android mobiele versie is beschikbaar in beta.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Het team achter Glip eigenlijk ontwikkelde een instant messaging platform in 1992 voor de gebruiker in een zakelijke omgeving, en bevatte de functies in hun online fantasy sports site, Commissioner.com (verkocht aan CBS Sportsline, die gerelateerd is aan de moedermaatschappij van deze website plaatse). Zij ontwikkelden ook de sociaal-feed functies in Multiply.com.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen