Google Cloud Platform opening nieuw datacenter voor East Coast klanten

Zoals Google groeit zijn cloud bedrijf, het is ook het planten van meer datacenters over de hele wereld.

The Mountain View, Californië op het hoofdkantoor bedrijf kondigde op donderdagochtend dat het opzetten van een nieuw gebied in Zuid-Carolina voor de Amerikaanse Oostkust klanten.

Google heeft nu meer dan een dozijn data center locaties verspreid over Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië.

The Berkeley County, South Carolina faciliteit zal in eerste instantie ondersteunen Google Compute Engine, Google Cloud Storage en Google Cloud SQL met uitgebreide ondersteuning voor Google App Engine langs de lijn.

Jay Judkowitz, een senior product manager op de Google Cloud Platform team, beschreef een aantal van de hernieuwbare bouwstenen in een blog post, wervend de koeling effecten van sneeuw en zeewater.

“Naast het verlagen van latency met die op de Amerikaanse oostkust, de toevoeging van de South Carolina locatie biedt klanten in Noord-Amerika de mogelijkheid om multi-gebied ramp herstelplannen voor hun applicaties die draaien op Google Cloud Platform te bouwen”, Judkowitz toegevoegd.

Bovendien is Google Cloud Platform ook duwen vier regionale opslag emmers in de algemene beschikbaarheid.

Samen met de nieuwe VS-Oosten 1 datacenter in South Carolina, zijn deze emmers geworteld in België, Taiwan en Iowa, die gegevens zijn opgeslagen via Google standaard, Duurzaam verminderde beschikbaarheid en Nearline Storage aanbod.

Afbeelding via Google

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie