Google Nexus 7: een apparaat dat uiteindelijk maakt mensen bewust van de 7 inch form factor

De laatste 7 inch Android tablet die ik kocht was de HTC Flyer, na het bezitten van de originele Samsung Galaxy Tab, en ik gebruik het al meer dan een jaar. Ik was niet van plan op te halen een nieuw Nexus 7, maar bij de lage prijs kon ik niet weerstaan ​​en mijn pre-order kwam een ​​paar dagen geleden. De Nexus 7 is een fantastisch koopje en ik denk dat het een betere optie voor tablet-gebruikers zijn dan de Amazon Kindle Fire, dat is meer gericht op het ecosysteem en het lezen van Amazon. Het ontbreekt een beetje in kwaliteit en er zijn nog maar weinig tablet geoptimaliseerde apps voor Android, maar het is nog steeds een behoorlijk spannend tablet-apparaat.

Je kunt mijn, fotogalerij, bevattend product foto’s en een aantal belangrijke screenshots van de nieuwe Nexus 7.

Ik heb genoten van het kijken naar alle unboxing video’s, waar mensen echt moeite om de Nexus 7 uit de doos halen. Als recensent, ik heb een klein mes te gebruiken voor het openen van dozen, zodat ik de recensie apparaten in mint conditie kan terugkeren, dus het was echt niet zo moeilijk als het is gemaakt te zijn. In de doos vindt u de Nexus 7, USB-lader en een USB-kabel te vinden.

Zodra ik mijn nieuwe Nexus 7 getrokken uit het pakket ik merkte beweging en een krakend geluid als ik hield hem aan de linkerkant. Het blijkt dat 3/4 van mijn linkerzij scherm glazen paneel boven het frame wordt verhoogd en beweegt onder het frame naar beneden als je het te houden. Vervolgens heb ik voerde een Google zoeken en lees heel wat verhalen van mislukte pixels en displays die niet zijn bevestigd aan de voorkant van het apparaat. Ik ga Google bellen om te zien of ik het kan ruilen omdat ik niet de kwaliteit vertrouwen op de lange termijn met glazen die niet is bevestigd aan de voorzijde. Ik heb niet gezien geen officiële Google verklaring over lijm niet uitdrogen of iets dus ik niet zeker wat het probleem is hier, maar kwaliteitscontrole zeker ergens niet langs de lijn.

Specificaties voor de ASUS Nexus 7 vervaardigde onder meer de volgende

Het apparaat lijkt vrij dang indrukwekkend na het zien van de prijs en de lijst met specificaties. Als ik niet het scherm defect had dan zou ik onder de indruk van het apparaat op $ 250 te zijn. Het kan niet beginnen te vergelijken met de kwaliteit van de nieuwe iPad, maar het is geprijsd op de helft van de kosten ook. Ik kijk ernaar uit om met behulp van de quad-core NVIDIA Tegra-apparaat, in het bijzonder met spelletjes.

Het display is uitstekend en is het één groot verschil zichtbaar ik zie als ik de volgende leg het aan mijn HTC Flyer. Het scherm heeft een 216 ppi met een hoge resolutie en is zo ongeveer de perfecte oplossing voor een 7 inch-apparaat. De enige andere fysieke ding op de voorzijde is de 1,2 megapixel camera aan de voorkant. U vindt er ook virtuele capacitive touch knoppen voor terug, Thuis, en de taak switcher die op de bodem in zowel staand en liggend worden weergegeven.

De kracht en volume knoppen zijn te vinden langs de rechter kant met niets aan de bovenkant en linkerkant. Een 3,5 mm headset-aansluiting en de microUSB-poort zijn te vinden op de bodem.

De achterkant is bedekt met een anti-slip materiaal met een lederen gevoel en inkepingen helemaal over het. Het voelt geweldig in uw hand en is heel dun op minder dan een halve inch. Ik ben erg onder de indruk van de hardware design en vind het veel meer comfortabel te houden en te gebruiken dan mijn HTC Flyer. De Kindle Fire nu voelt een beetje dik en grof in vergelijking en de Nexus 7 concurreert met de Galaxy Tab 7.7 in het ontwerp.

De Nexus 7 is de eerste tablet te lanceren met Android Jelly Bean, dat bestaat uit; een aantal nieuwe functies, zoals Google Now, verbeterde meldingen en Project Butter verbeteringen. Google Now is glad, maar lijkt veel nuttiger voor mij op een smartphone die heeft altijd een verbinding en ik ben niet overtuigd dat ik zal het gebruiken die veel op de Nexus 7 met slechts een WiFi-verbinding.

Google maakt gebruik van een dynamische startpagina waar de meest recent geopende / gebruikte inhoud wordt weergegeven zodat u snel terug te springen erin. Je hebt vijf displays te gebruiken voor het plaatsen van snelkoppelingen en widgets, maar ik miste hoe je widgets toe te voegen op de eerste plaats omdat tikken en houden op het scherm gewoon kunt u wallpaper te veranderen. Je moet naar de App launcher en tik Widgets bovenin (of swipe van rechts naar een paar keer links) en tik op en sleep widgets aan het startscherm. U kunt tikken en slepen snelkoppelingen op elkaar om eenvoudig mappen van apps te maken en vervolgens de naam van hen, zoals voor de Spelen of Reading. In termen van het OS, is het niet te krijgen op Android veel beter. U zult geen extra fabrikant of vervoerder bloatware niet vinden op de Nexus 7 want dit is een pure Google-ervaring.

Meerdere Google-apps worden geladen in de ROM en kan niet worden verwijderd. Deze omvatten Gmail, Chrome, Google Maps, Google Earth, Google Talk, Gallery, Play Movies, Play Books, Play Magazines, Play Store, Play Music, Google Currents, Google+, Google Wallet, en YouTube. Ik was erg blij om te zien dat Chrome is standaard geladen als de webbrowser. Ik ben geen fan van Currents, maar ik kan het niet uit het apparaat te verwijderen op dit moment. Je krijgt $ 25 in de Google Play Store-tegoed nadat u zich op uw apparaat en de eerste keer dat je prepaid-kaart van Google Wallet kunt u krijgt $ 10 op de kredietmarkten daar ook. Trouwens, toen mijn Nexus 7 kwam ik had net mijn wachtwoord in te voeren zoals mijn Gmail-account naam reeds is ingevoerd.

Exchange e-mail wordt standaard ondersteund in Jelly Bean en lijkt op de Gmail-client, kijk op de screenshot in mijn fotogalerij. Er is echt niet veel meer beladen dan de Google-apps en nutsbedrijven dus je hebt genoeg ruimte om te laden up van uw favoriete apps. Aan de andere kant, er zijn niet zo veel apps voor Android-tablets, aangezien er voor de iPad. Je moet ook goed worden geïntegreerd in het ecosysteem van Google om het volledige voordeel van de Android-tablet te krijgen.

Play Movies ziet er fantastisch op de Nexus 7 en je zult merken dat Google geeft je Transformers: Dark of the Moon gratis als u de Nexus 7. Het is niet voorgeladen dus je moet om het te downloaden kopen. Ik huurde en keek Dune uit te testen Play Movies en genoten van de ervaring. Als u van plan bent om films of tv-programma’s te downloaden op een regelmatige basis zorg er dan te halen een 16GB-eenheid. Mijn 16GB unit toont 13.24GB beschikbaar uit de doos en met een paar films, diverse apps en een paar podcasts Ik heb al bijna 6GB geconsumeerd.

De pictogrammen in de Play Store zijn vrij groot en ik vind dat veel apps ik laden gewoon opgeblazen telefoon apps met zeer weinig te zien om echt worden geoptimaliseerd voor tablets. Ik vond dat Pocket is geoptimaliseerd, maar Facebook, Twitter, en vele anderen zijn gewoon de telefoon apps. Mijn bankieren app zal zelfs niet installeren op de Nexus 7 als ik een waarschuwing dat het niet compatibel is met het apparaat te krijgen. Hopelijk nu dat Google heeft zijn eigen tablet zal ze werken om meer 3rd party applicaties geoptimaliseerd voor grotere schermen te krijgen.

Quad-core Tegra 3 processor, 7 inch 1280×800 pixels resolutie HD-scherm, Android 4.1 Jelly Bean OS, 16 GB intern geheugen (8 GB ook beschikbaar), 1GB RAM, Bluetooth, NFC, 802.11 b / g / n WiFi en GPS, 1.2 megapixel front-facing camera, 4325 mAh verwijderbare batterij; Afmetingen: 7,8 x 4,72 x 0,41 inch en 12 ounces

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

In de meeste alle opzichten, de Nexus 7 is een betere kleine tablet dan mijn HTC Flyer. Helaas ben ik het ervaren van een kwaliteitsprobleem en de noodzaak om de mijne vervangen. Ik kijk uit naar het hebben van een kleine draagbare tablet die de nieuwste en beste Android-updates krijgt. Het is grappig om te zien dat zoveel mensen het krijgen van enthousiast over het 7 inch tablets alsof er een kleine tablet nooit eerder is geweest. Ik ben een fan van de 7 inch form factor voor een tijdje, omdat je de tablet in uw jaszak kan zetten, of zelfs je broekzak, en draag hem overal mee naar toe terwijl de grote tablets, zoals de iPad thuis of in een te blijven gear bag.

Als u overweegt een Nexus 7, dan moet ik beveel u betaalt de extra $ 50 voor de 16GB-model. Vergeet niet dat je krijgt $ 25 in de Play Store krediet, de nieuwste Transformers film, en $ 10 in Google Wallet krediet met de Nexus 7 aankoop dus de waarde is uitstekend.

: Jason Perlow’s; Hoe kunt u uw Nexus 7 niet maken zuigen

UPDATE: Ik heb ongeveer 30 minuten in de wacht te wachten op ondersteuning van Google Play, maar nadat ze online kwamen ze waren zeer behulpzaam en snel bij het verwerken van mijn vervanging. Ze zeiden dat ze zijn steeds andere oproepen op het scherm scheiding kwestie en dat de vroege apparaten blijkbaar had wat problemen, maar vervangende apparaten hebben een betere kwaliteit (dit is gewoon een klant rep woorden, niet de officiële Google-statements). Hoe dan ook, de klant rep was uiterst vriendelijk en behulpzaam en ik werd verteld dat ik zou krijgen een telefoontje terug naar mijn adres te bevestigen, zodat ze kunnen het schip van mijn vervanging. Ik hou van de Nexus 7 en kijken uit naar het hebben van een zonder display probleem.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test