Google+ Algemene steeds moeilijker krijgen over intimidatie, zachter op naaktheid

Tijdens Google I / O, het bedrijf stilletjes aanzienlijke wijzigingen in haar Plus gebruikersbeleid, het aanpakken van de tactiek van sociale aanvallers en ontspannen haar gevoelens over kunst naakten.

Vroeger heette Google+ Beleid en principes, zijn nieuwe titel leest Voorwaarden van Google+, Hangouts en foto’s.

Google aankondiging van Android “M” (Muffins? MILF? Malware?) Was een van vele veranderingen Google uitgerold donderdag, maar in de loop van de introductie van nieuwe producten en functies, breidde haar G + Voorwaarden door een maar liefst 24%.

Het voegde ook Google Foto’s zijn taal, en een nieuwe, aanvullende voorwaarden pagina voor de Call telefoons voorzien in Hangouts.

De gebruiker en -gedrag Beleid (inleiding) kreeg een mollige nieuwe paragraaf. Het bevat nu overdekt diensten op de naam, en voegt

Het gedeelte Child Exploitation zag een typo vast, die echt was geweest bugging me.

; Recht om te worden vergeten: Google kan het haten, maar we zijn gevaarlijk dicht bij het maken van het werk

Terwijl de strijd lijnen omhoog over het recht om te worden vergeten worden getrokken, lijkt het mogelijk dat wij het maken van de beste van een onvolmaakt systeem.

zij voegde daaraan toe

De verandering kerft een plek voor kunstenaars op Google Plus, dat is een verademing in een tijd van conservatieve zwart-wit social media regels. Facebook heeft dit niet, en de ijzeren vuist aanpak Facebook verdiend een blijvende haat onder ongeveer elke soort kunstenaar is. Advantage, Google.

Nu laten we hopen, voor de kunstenaars, die Google biedt gebruikers de mogelijkheid van is fotodiensten inhoud beperkingen tweaken om te bekijken.

De grootste verandering, en een welkome, is de sectie Intimidatie en Pesten – nu genaamd intimidatie, pesterijen en bedreigingen.

Het ging van twee nietige zinnen die in feite gezegd ‘doe het niet “naar een veel toothier, agressiever paragraaf. Het is in feite nu volledig anders nu leest

Zich niet bezighouden met lastigvallen, pesten of bedreigend gedrag, en anderen niet aanzetten om deel te nemen aan deze activiteiten. Iedereen die het gebruik van onze diensten om iemand enkel uit voor kwaadaardige misbruik, om iemand te bedreigen met ernstige schade, aan een persoon seksualiseren op een ongewenste manier, of lastig te vallen op andere manieren kunnen hebben de aanstootgevende inhoud verwijderd of permanent worden uitgesloten van het gebruik van de Services. In noodsituaties kunnen we dreigen ernstige schade aan de rechtshandhaving escaleren. Houd in gedachten dat online intimidatie is ook illegaal in vele plaatsen en kan verstrekkende gevolgen hebben voor zowel de dader en het slachtoffer.

Meer informatie over extra stappen die u kunt nemen om intimidatie en pesten te stoppen op Google+.

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Naar boven de poep sandwich G + lijkt klaar om kwaadaardige trollen te dienen, Google een nieuwe afdeling – een die Twitter steekt in een vers gekneusd spot – niet toe te staan ​​en terug te keren sokpoppen accounts.

De nieuwe sectie toegevoegd aan het eind, heet gebruik van meerdere accounts en het leest

De veranderingen lijken vandaag hebben gepubliceerd (28 mei 2015) na 04:56 GMT. Zij wijzen erop dat Google niet snel opgeeft sociale elk moment, en kunnen klaar om een ​​meer mensvriendelijke aanpak van de social sharing bestuur te nemen.

De tijd zal het leren.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer