Apple brengt iOS 6.0.1 OTA met fixes voor WPA2 and Exchange

Apple heeft de eerste update voor iOS 6, omdat het werd uitgebracht op 19 september 2012. iOS 6.0.1 werd uitgebracht via een gratis Over The Air (OTA) update voor iPhone en iPad gebruikers die iOS 6.

Ironisch genoeg, iOS 6.0.1 lost een bug die sommige iPhone 5s voorkomt het downloaden van OTA updates. Volgens Het doet dit door het installeren van een speciale “iOS-updater ‘app om het proces op weg te helpen. De app is verwijderd uit het apparaat nadat 6.0.1 is geïnstalleerd.

Hier is het volledige changelog

Ik installeerde het op mijn iPhone 4 en iPad 3 zonder probleem (tot nu toe), wat over u?

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Lost een bug die iPhone 5 voorkomt het installeren van software-updates draadloos via de ether; Fixes a bug waar de horizontale lijnen over het toetsenbord worden weergegeven; Corrigeert een probleem dat flitser van de camera kan ertoe leiden dat niet af te gaan; Verbetert de betrouwbaarheid van de iPhone 5 en iPod touch (5e generatie) bij verbinding met versleutelde WPA2 Wi-Fi-netwerken; Lost een probleem dat de iPhone verhindert het gebruik van het mobiele netwerk in sommige gevallen, Consolidated het gebruik mobiele data switch voor iTunes Match, lost een Codeslot bug die soms de toegang toegestaan ​​om Passbook overgaan gegevens uit lock screen, lost een bug die van invloed Exchange vergaderingen

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen