Android Voice Access: Google geeft u gesproken controle over de smartphone-apps, instellingen

Zodra Google’s Voice Access is geïnstalleerd, worden items in instellingen en apps op de Homepage genummerd.

Google heeft een nieuwe beta app genaamd Voice Access, waarmee mensen te controleren hun Android-telefoon met gesproken commando’s gelanceerd.

Voor de liefhebbers Android watchers, zal Voice Access in de oren klinken. Google was van plan om ontwikkelaars te vertellen op zijn 2015 I / O conferentie hoe ze voice control om hun apps kunnen toevoegen door middel van een aankomende functie genaamd Voice Access, maar dan geannuleerd het gesprek.

Google onderzoek suggereert binnenkort zal u geen netwerkverbinding op alle nodig hebt om een ​​smartphone te gebruiken voor dicteren en spraakopdrachten.

Terwijl fans zagen het als een potentieel handig alternatief voor touchscreen-gebaseerde controles voor apps, heeft Google nu de wikkels buiten Voice Access beschouwd als een toegankelijkheid instrument om mensen die het moeilijk hebben met behulp van de touch-interface, zoals die met tremoren of verlamming hebben helpen.

Eenmaal geïnstalleerd, zijn artikelen in instellingen en apps op de Homepage genummerd. De gebruiker kan het apparaat, “Go Home”, die wordt getranscribeerd aan de bovenkant van de pagina te vertellen, en dan zeggen: “Open een”, te lanceren de app nummer één.

Ze konden zeggen: “Open Settings” en verbaal instrueren van het apparaat op “Scroll naar beneden” om verder te genummerde instellingen die kunnen worden geopend met een spraakcommando te geven.

Google kondigde de nieuwe app in een blogpost op maandag en het publiek uitgenodigd om haar testprogramma te sluiten. Echter, met ingang van vandaag – slechts 24 uur na de onthulling – het programma is al vol, waarschijnlijk met Android fans die nieuwsgierig zijn naar de tech.

Next up voor Android: apps voice control, Always on: Google AI geeft Android spraakherkenning die on- of offline werken; Nieuwe Android Wear app-update tips spraakoproepen komt naar Google horloges

“App-ontwikkelaars kunnen kiezen hoeveel testers kunnen deelnemen aan hun testprogramma. Zodra het programma vol is, de test versie is niet beschikbaar voor meer gebruikers,” Google notities.

Maar Google gaf een relatief klein aantal volgelingen van de Google Accessibility-account op Twitter een voorsprong met een tipoff eind maart over de beta trial.

De beta-test volgt Google’s release van de Accessibility Scanner app, waarmee iedereen te suggereren toegankelijkheid verbeteringen voor Android apps.

Google Research heeft bijgedragen aan een 2014 paper over een app vergelijkbaar met Voice Access genoemd JustSpeak, een voice-control dienst in 2013 gelanceerd, die zich op geautomatiseerde diensten van Google spraakherkenning dezelfde functies bieden.

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: een betere Wi-Fi bellen ervaring

De onderzoekers onderzocht use cases voor blinden, slechtzienden en Android “power users”, maar ook onverwacht ontdekt dat het echt nuttig voor mensen met een handigheid kwesties.

Eén van de problemen die ze geleerd van een JustSpeak beta is dat ontwikkelaars vaak onzorgvuldig over het verstrekken screen bediening van hun apps met tekst of inhoud omschrijvingen, die uiteindelijk van invloed op de bruikbaarheid van JustSpeak als toegankelijkheid tool.

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Android