Apple: maak een toetsenbord hoes voor de iPad

Microsoft opgewonden veel mensen met zijn Surface tablets. Het strakke design rond Windows 8 is een grote trekpleister, maar de afdekking van het toetsenbord sluit de deal voor velen. Een soortgelijke toetsenbord cover voor de iPad door Apple ontworpen met zijn karakteristieke flair zou de best verkopende accessoire aller tijden.

De wereld is nu wachten op de geruchten iPad Mini te worden onthuld als ik ben, maar deze dekking voor de grotere iPad zou enorm zijn. Ik voorspel Apple zou meer van deze covers dan concurrenten verkopen tablets verkopen.

Ik ben niet een accessoire ontwerper noch heb ik speel een op het internet, maar ik ben ervan overtuigd dat Apple deze meesterlijk kon trekken. Ik zie een dunne Smart Cover voor de iPad met een splinter van een toetsenbord lijkt op de Apple Wireless Keyboard. Het deksel zou volledig te beschermen van de iPad voor en achter, en voeg een draadloos toetsenbord aan het pakket.

: Top toetsenbord / cover voor de iPad Zomer 2012

Dit keyboard zou met de iPad op te laden wanneer het is aangesloten, en zou lopen voor weken, zo niet om wat voor reden aangesloten. De afdekking zou de iPad te ondersteunen op een juiste hoek tijdlang met het toetsenbord en ook comfortabel als zuivere tablet met het toetsenbord omgedraaid achter de iPad.

Deze dekking zou weinig gewicht en volume toe te voegen aan de slanke iPad, en de invoering van de eigenaars om het nut verstrekt door het hebben van een goed toetsenbord. Er zijn een aantal derde-party toetsenborden voor de iPad, maar geen trek het ontwerp en de functie die Apple kan doen.

Voor extra voordeel zou Apple een poort toe te voegen aan de dekking voor het aansluiten van een Thunderbolt-display om de iPad aan de balie. Dit is niet noodzakelijk, maar zou openen een wereld van nut voor de iPad eigenaars.

Ik denk dat Apple zou miljoenen verkopen van deze keyboard covers iPad eigenaren, en zou zo zodra ze gaan op de verkoop te doen. Het zou al snel de best verkochte accessoire aller tijden voor elk apparaat worden. Het zou ook te stelen sommige donder uit de Surface tablets met die fancy keyboards.

Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag leven, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

Update: Het lijkt erop dat Apple denkt misschien hetzelfde doen met deze recente patentaanvraag.

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store