Coca-Cola lanceert nieuwe virtuele eiland voor haar suiker waterratten

Coca-Cola gaat virtueel met een eiland Internet vorm van een fles cola was ik veronderstel Coke fans uit de analoge wereld hun passie voor het merk kan uitdrukken.

In een New York Times verhaal over het virtuele eiland, de zogenaamde CC Metro, Carol Kruse, vice-president voor de wereldwijde interactieve marketing voor Coca-Cola, zei: “Het is echt brengt de offline wereld, waar u onze producten drinkt, en de online werelden samen.

Als u houdt van het drinken van onze suiker water, zul je te kleden je avatar, inrichten van uw ruimte en mixen van muziek met uw online Metro CC vrienden. Ik heb niet de aantrekkelijkheid te krijgen, maar het is zeker gezonder om virtuele Coke dan het echte ding.

De nieuwe Metro CC-omgeving is een meer robuuste vervolg op het bedrijf Coke Studio, die 112.000 bezoekers per maand elke maand een gemiddelde van drie keer per week gehad. Werelden in Motion beschrijft de CC Metro universum, dat werd ontwikkeld met Makena’s There.com virtuele wereld technologie, als volgt

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

De Metro CC-omgeving zullen de activiteiten gericht op muziek, gaming, sport en entertainment, met inbegrip van een hoverboard skate park en een theater presenteren van Coca-Cola video’s aan te bieden. Er is ook een ‘music mixer “tool die laat gebruikers de ontwikkeling van hun eigen muziek, en gebruikers kunnen chatten via tekst of voice-over IP. De avatar tekens heten v-ego’s en worden gepresenteerd in een leuke stijl (in tegenstelling tot hoog realisme), toe te voegen in het isometrische 3D-look en het pakket roept Habbo voor de geest.

Andere merken in verband met Coca-Cola, zoals American Idol, NASCAR en de Olympische Spelen, zal ook deel uitmaken van CC Metro zijn. De virtuele wereld zal ook de integratie van Coca-Cola’s My Coke Rewards online spaarprogramma, zodat gebruikers te belonen punten te ruilen voor virtuele items op een aangewezen online winkel in CC Metro. Leden kunnen ook aanpassen van hun avatar en bezittingen, huisdieren en voertuigen die gebruikmaken van Therebucks de There.com in-wereldmunt te verkrijgen.

Coca-Cola inspanning is niet veel anders dan andere grote bedrijven, zoals IBM, AMD, General Motors, Starwood Hotels en Dell, experimenteren met Second Life. CC Metro heeft een verbinding met de drank – kun je reward points te vinden op Coke doppen (je moet de fles te openen om de code te krijgen) te gebruiken.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren