Cyber ​​Monday 2012: Door de nummers

Nu dat Cyber ​​Monday is voorbij en de vakantie winkelen seizoen is in volle gang, zou retailers verstandig zijn om aandacht te besteden aan de grootste e-commerce trends die gespeeld in het weekend.

Veel statistieken over digitale verkeer naar online winkelpuien stromen in, en terwijl er een heleboel indrukwekkende nummers hier en daar, de grote meeneem punt is dat mobiele handel in brand stond deze Thanksgiving weekend.

IBM; gemeld eerste resultaten gisteren, met vermelding van online omzet steeg met 24,1 procent vanaf 09:00 PST op Cyber ​​Monday 2012 ten opzichte van dezelfde periode op Cyber ​​Monday 2011.

Later dat cijfer werd gemeld te zijn gestegen tot 30 procent sprong in de online verkoop ten opzichte van vorig jaar voor de hele dag, terwijl Adobe zei dat de Cyber ​​Monday verkoop alleen groeide met 17 procent per jaar tot $ 1980000000.

Deze website Holidays 2014

Bezos ‘Black Friday: Amazon Kindle omzet te verdubbelen tijdens de vakantie weekend; Riverbed: Slechte website voorstelling is een make-or-break deal voor de consument; Tips voor veiliger online winkelen dit Cyber ​​Monday, 10 redenen waarom Apple niet de zorg over Black Friday; de voorbereiding van uw cloud voor de feestdagen: Experts wegen; Adobe: Cyber ​​Monday omzet zal bereiken $ 2000000000

Op zoek naar de perfecte vakantie cadeau? Check out expert 2014 vakantie cadeau gids voor deskundig advies, reviews en aanbevelingen voor u en uw gezin.

Maar meer in het bijzonder, IBM bleek dat het aantal consumenten met behulp van een mobiel apparaat naar de site van een retailer te bezoeken was 22,4 procent, met het aantal consumenten met behulp van hun mobiele apparaat om daadwerkelijk te volgen via en een aankoop dichter bij 12 procent.

Volgens Braintree, de klanten van de mobiele betalingsdienst zag een bijna 50 procent stijging van de consumenten gebruik van hun mobiele telefoons om aankopen, met mobiele betalingen te verhogen tot 29 procent van alle online aankopen te doen.

PriceGrabber het verkeer nummers viel grotendeels in lijn met deze resultaten. Met betrekking tot hoe consumenten werden de toegang tot online prijsvergelijking dienst, werden 78,56 procent van de bezoekers van de site nog steeds doen via laptops / desktops, terwijl 12,92 procent en 8,51 procent respectievelijk bezochten van smartphones en tablets.

Maar het echte verhaal is wanneer je dit vergelijkt met vorig jaar. PriceGrabber verkeer vanaf smartphone bronnen steeg met 3,230.8 procent, terwijl de tablet bronnen groeide met 775,3 procent. Het verkeer als gevolg van desktops en laptops daalde met 8,7 procent.

RetailMeNot zag ook een grote verschuiving naar mobiele gebruikers – zelfs alleen in het weekend als het totale aantal bezoeken van de consument om de coupon website steeg met 39 procent tussen Thanksgiving en Cyber ​​Monday. Maar mobiele bezoeken steeg met meer dan 150 procent.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Deze dramatische veranderingen helpen voorspelling dat we een nog grotere mobile commerce verkeer ziet in dit vakantieseizoen en tot volgend jaar. Het suggereert ook dat dit de toekomst van e-commerce zoals wij die kennen, zodat retailers beter beginnen te ontwikkelen voor deze middellange – als ze nog niet hebt.

Voor meer Black Friday en Cyber ​​Monday 2012 dekking op de website

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard