Dell lanceert vStart, voorgemonteerd datacenter gear

Dell op donderdag uitgerold vStart, voorgemonteerde datacenter racks die servers, storage, bekabeling en management software klaar uit de doos te nemen.

Colin Fletcher, senior enterprise solutions manager bij Dell, zei dat het doel met vStart was om “de aankoop en levering van virtuele infrastructuur zo dicht als we konden om een ​​consumentenproduct unboxing.”

Ik betwijfel of je de gadget lust krijgen met deze rekken — goed sommigen van jullie misschien — maar de bottom line is dat vStart is voorgemonteerd en moet gewoon in te pluggen.

In het grote geheel, zijn hardware leveranciers op zoek naar gevirtualiseerde infrastructuur eenvoudiger in te stellen te maken. Immers, hoe makkelijker het datacenter revisie is, hoe groter de kans klanten zullen meer spullen te kopen.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

IBM en Hewlett-Packard hebben ook verschillende smaken van de vooraf geconfigureerde rack systemen. HP heeft Factory Express, die datacenter uitdossing en een poging om POD’s assembleren preconfigures. IBM heeft een poging genaamd ServicePac, maar dat is gericht op servers. Het algemene thema is dat hardwareleveranciers proberen om de installatie te vergemakkelijken en verkopen een volledige stack van het vistuig.

Dell vStart inspanning wordt verondersteld in staat te stellen een ‘IT-generalist’ datacenter versnelling te installeren. Dell doet de stelling en het stapelen voor de bevalling.

In tegenstelling tot uw iPad, maar deze vStart dozen zijn een beetje duurder. De V100-systeem is opgenomen op $ 99.900 en de V200 is genoteerd op $ 169.000. Die prijzen zijn inclusief gear, bekabeling, racks en diensten helpen op te zetten.

Hier is een blik op de configuraties

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren