Demo 08: Green Plug debuteert universele voeding

Green Plug introduceerde een universele voeding technologie voor consumenten-elektronica apparaten Demo 08. De “universeel” appellation betekent dat de voeding werkt op zowel de AC-ingang en bij DC-uitgang spanningen, volgens de onderneming CTO Gus Pabon (zijn laatste baan was als senior Power System Technologist voor Apples iPod divisie).

Het bedrijf ontwikkelde een universele kracht protocol chip, die apparaten, zoals een iPod of laptop van Dell kan identificeren, en geeft de apparaten met de juiste spanning en schakelt de stroom poort wanneer hij registreert het apparaat niet meer stroom nodig heeft, het elimineren van verspilling van energie op kant van de cliënt.

Green Plug zal zijn universele connector en Greentalk protocol software licentie gratis, aldus CEO Frank Paniagua. Het bedrijf is van plan om geld te verdienen op de verkoop van de ingebouwde chip en is op zoek naar vergunninghouders. Paniagua riep HP en Dell tijdens zijn presentatie. Laten we hopen dat Green Plug succesvol is, dus kunnen we ons ontdoen van de uitvoering rond voedingen voor onze groeiende aantal essentiële CE-apparaten.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren