Facebook voor BlackBerry 2.0 beta is uit

Research in Motion (RIM) heeft aangekondigd Facebook voor BlackBerry-smartphones 2.0 beta. De Facebook-app team van RIM heeft hard gewerkt om feedback te nemen van gebruikers naar versie 2.0 maken het grootste update van de Facebook-app, omdat we de versie 1.0 versie meer dan drie jaar geleden.

Hier is wat er nieuw is in de nieuwe 2.0 beta (u kunt ook kijken op de Photo Gallery)

Facebook voor BlackBerry heeft ruim 30 miljoen actieve gebruikers per maand en ongeveer 21 miljoen actieve gebruikers per dag. Ik heb een BlackBerry en voor mij, de Facebook-app is de tweede in het gebruik alleen voor BBM.

Om de nieuwe versie te krijgen, moet u een lid van de BlackBerry Beta Zone zijn. Aangezien dit een vroege preview, is RIM alleen het aanbieden van een beperkt aantal beta vlekken. Verder is de eerste beta release is alleen beschikbaar voor BlackBerry 6-gebruikers, hoewel ondersteuning voor BlackBerry Device Software 4.6 en hoger in de daaropvolgende beta releases zal worden toegevoegd en zal beschikbaar zijn in de officiële versie.

Ik persoonlijk had problemen aanmelden bij de BlackBerry Beta Zone als de site wordt momenteel gehamerd. Bent u een BlackBerry beta-tester? Als dat zo is, laat het me weten wat je van deze beta.

Disclaimer: Ik ben op dit moment een werknemer van Research in Motion (RIM). De postings en meningen op deze blog zijn mijn eigen en vertegenwoordigen niet noodzakelijk RIM’s posities, strategieën en adviezen.

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Facebook Chat: je kunt nu controleren om te zien welke van je Facebook-vrienden online zijn en begin een gesprek vanuit de Facebook-app of binnen de unified mailbox op uw BlackBerry-smartphone. Zolang je status online is ingesteld, zal je nog steeds meldingen ontvangen zelfs de Facebook-app niet geopend is; Improved News Feed:. Nieuwe interacties kunt u via uw News Feed scrollen zonder Net per ongeluk klikken. Het nadeel is dat er een extra klik nodig is – op de knop Meer (+) – om te communiceren met berichten van je vrienden. Op de kop, verbeterde uitgever functionaliteit stelt u in staat om foto’s te plaatsen op uw muur, voeg een update, of check in een Facebook Place rechtstreeks uit de News Feed, New Navigation controle:. De statische navigatiebalk is verplaatst naar een drop-down navigatie controle die schaalbaar is voor de ondersteuning van nieuwe functies in de toekomst; kennisgevingen bar:. lenen van de Today View in BlackBerry OS 6, de kennisgevingen bar biedt een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot uw Facebook Notifications, Berichten, vriend Verzoeken en Facebook Chats van overal in de Facebook-app; Externe. Kennisgevingen: je hoeft niet om de app te verlaten om te zien wat er nieuw is op uw apparaat. De BlackBerry-smartphone externe meldingen header kun je zien wanneer u een nieuw e-mail of BBM-bericht hebt ontvangen zonder dat u de Facebook-app te verlaten (zoals te zien in de screenshot hierboven) .; nieuw profiel UI en Profiel informatie bekijken: het nieuwe profiel gebruikersinterface biedt nu Wall, Info en Foto tabs. Nieuw bij versie 2.0 is de mogelijkheid om belangrijke informatie over de profielen en pagina’s, zoals contactgegevens, basic info, te bekijken (zoals verjaardagen, woonplaats, en de relatie status), houdt van, en belangen.

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Android lockscreen bypass: Google patcht lek op de Nexus 5X telefoons

Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren, veiligheid, Android lockscreen bypass: Google flarden fout op de Nexus 5X telefoons