Facebook vuurt terug op Snapchat met Slingshot

De vermoeide maar nog steeds concurrerend cliché, “Als je niet kan beat ’em, join’ em,” geldt soms ook in het bedrijfsleven. Maar in Silicon Valley, de mantra lijkt vaak meer op, “Als je niet kan beat ’em, buy’ em.

Meer over Facebook’s infrastructuur

Als dat niet uit te werken, zoals in het geval van Facebook en Snapchat, dan is het alternatief voor de concurrentie op hun eigen spel te verslaan.

Dat lijkt te zijn uit te spelen deze week als Facebook alleen het tweede project van Creative Labs afdeling van het sociale netwerk onthuld.

Dubbed Slingshot, de stand-alone mobiele app is een andere methode voor het delen van digitale foto’s met meerdere mensen tegelijk.

De Slingshot bemanning erkende het bestaan, op zijn zachtst gezegd, van Snapchat in een blogpost op dinsdag, terwijl pitching een belangrijk verschil met Slingshot

Foto’s en video’s die niet rond stick voor altijd mogelijk om te delen dat is meer expressieve, rauw en spontaan. We kunnen op dezelfde manier we willen wonen te sluiten: in het moment. We hebben genoten van Snapchat elkaar kortstondige berichten sturen en verwachten dat er een groot aantal apps dat deze nieuwe manier van delen te verkennen. Met Slingshot, zagen we een kans om iets nieuws en anders te maken: een ruimte waar u alledaagse momenten kan delen met veel mensen tegelijk.

Misschien als een zekerheid geruststelling of gewoon om mobiele gebruikers aan te moedigen meer betrokken, het team voegde eraan toe dat andere Slingshot gebruikers ook te zijn “zal niet in staat zijn om je schot te zien totdat ze iets sling terug.”

Slingshot is beschikbaar om direct in de Verenigde Staten gratis te downloaden. Het wordt ondersteund op apparaten met iOS 7 en Android (Jelly Bean en KitKat).

Facebook Gegevens twee jaar werk aan te zetten standaard HTTPS Facebook legt uit hoe ‘TAO serveert sociale workloads, gegevens verzoeken; Facebook devs uitleggen hoe het in kaart gebruiker verbindingen met andere’ entiteiten; Facebook vertaalt natuurlijke taal-interface onder Graph zoeken Facebook engineers onthullen hoe Parse past in Platform, B2B strategieën bij het vrijgeven van nieuwe Social Graph-database ijkpunt: LinkBench Facebook onthult de ingrediënten achter App Center aanbeveling motor; Inzicht Eenhoorn: Een diepe duik in Facebook’s Graph Zoek

Wij herinneren eraan dat de eerste Facebook Creative Labs project voorgesteld aan het publiek was Paper, een Flipboard-achtige news reader app die tot nu toe is nog steeds alleen beschikbaar voor de iPhone.

Afbeeldingen via Facebook

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test