Google lanceert muziek streaming aanbod in Brazilië

Google heeft deze week de reeds verwarmde muziek streaming markt in Brazilië ingevoerd via een partnership met Samsung.

De Google Play Music dienst is gratis beschikbaar voor de Galaxy S4, S5 Galaxy en Galaxy Tab S gebruikers, evenals de aanstaande Galaxy Note 4, voor een periode van zes maanden.

Vanaf november zullen alle Samsung-apparaat gebruikers in staat om muziek te streamen via de Google-service, maar de tool zal vrij beschikbaar zijn alleen voor drie maanden.

Uiteindelijk, Google wil openstellen van haar streaming service aan alle Android-gebaseerde apparaten, maar de prijs en de tijdschema’s voor dit zijn niet bekendgemaakt door het bedrijf.

Brazilië is een van de grootste markten ter wereld voor Android-gebaseerde apparaten, het operationele systeem is in 91,6 procent van alle smartphones in Brazilië, blijkt uit onderzoek van Nielsen op de smartphone gebruik in het land in het eerste semester van 2014.

Van het hebben van vrijwel geen muziek streaming opties een paar jaar geleden, Braziliaanse muziek fans hebben nu een overvloed aan diensten om uit te kiezen: dit omvat Spotify, die, operaties lokaal mei gestart en Rdio, een andere speler die r; ecently verplaatst van haar vorige free-proef om een ​​’freemium’ aanbod in een poging meer Braziliaanse gebruikers aan te trekken.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test