10 investeerders in India opstarten ecosysteem

Het is al een hele reis tot nu toe met betrekking tot een aantal van de echt goede startups en bedrijven die de vormgeving van de technologische industrie in India en van invloed zijn klanten en klanten over de hele wereld ook.

Er zijn een paar bekende versnellers en incubators die gaan tot het uiterste om verschillende ondernemers mentor. Dus ik denk dat het tijd om zich te concentreren op een aantal van de investeerders, de VC’s, de versnellers en engel investeren bedrijven. In wezen de vele mensen die een verschil maken voor de grote ondernemers die bouwen geweldige producten, diensten en technologie.

Hier zijn een paar van die beleggingsmaatschappijen specifiek gebaseerd binnen of vrij prominent in de Indische startup circuit, voor het geval je bent op zoek naar financiering, of gewoon een idee van wat voor soort investeerders, engel, seed fonds, durfkapitalist bedrijven zijn die er nodig in de Indiase opstarten ecosysteem. In willekeurige volgorde zijn hier een aantal echt grote investeerders je zou willen om een ​​kijkje te hebben.

Nou, dit zijn enkele van die ik heb gedacht van het toevoegen als nu. Ik heb geprobeerd om zich te concentreren op specifieke bedrijven in India of een prominente investeringen en is bekend dat de meeste ondernemers. Ik zou hebben gemist op een aantal, dus ik sta open voor feedback.

Het belangrijkste is, omdat in de komende maanden, zou ik ook doen functies en het schrijven van artikelen over verschillende Indiase beleggers in de Indiase opstarten ecosysteem en geven u mijn visie en perspectief na geïnterviewd en sprak met de belangrijkste leden van verschillende organisaties. Heeft stay tuned voor. Tot die tijd, als u extra suggesties, investeren bedrijven, investeerders, niet delen ze hier.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

Indian Angel Network, Gestart in april 2006, brengt de Indian Angel Network samen zeer succesvolle ondernemers en CEO’s uit India en over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in het investeren in het opstarten / vroeg stadium ventures die het potentieel van het creëren van onevenredige waarde kunnen hebben. Het netwerk, in aanvulling op geld, zorgen voor een constante toegang tot hoogwaardige mentoring, uitgestrekte netwerken en ingangen op de strategie als de uitvoering. Ze hebben een breed spectrum van de investeringen sectoren zoals onderwijs, gezondheidszorg, landbouw, Banking, Retail, Telecom en embedded domeinen, IT-producten en diensten, en etc. Enkele interessante tech startups uit hun portfolio zijn Aurus Network, Hashcube, Stayzilla, Consure; WebEngage, Eureka Technologies, Innovize.

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Nexus Venture Partners; Nexus Venture Partners investeert in de vroege en vroege groeistadium bedrijven in alle sectoren in India en de Verenigde Staten. Volgens hun website, ze meestal investeren in het begin van het leven van het bedrijf en in de meeste gevallen, zijn de eerste institutionele ronde van het kapitaal. Hun investering grootte varieert tot US $ 10 miljoen in het begin / early-groeifase bedrijven. Ze hebben ook een zaadje programma om hoge potentiële ondernemers met baanbrekende ideeën met een investering van maximaal US $ 500.000 te ondersteunen. Ze willen ook deelnemen aan vervolginvesteringen in een later stadium voor bedrijven die met succes hun business plannen uit te voeren. OLX (overgenomen door Naspers), Salorix, Netmagic (overgenomen door NTT Com), cloud.com (overgenomen door Citrix); Snapdeal, Komli zijn enkele startups die waren / zijn een deel van hun portefeuille.

Helion Venture Partners; Helion Ventures Partners is een US $ 605.000.000 India-gericht, begin tot midden stadium Venture Fund, het investeren in technologie-aangedreven en klantenservice bedrijven in sectoren zoals outsourcing, internet, mobiel, technologische producten, detailhandel, gezondheidszorg, Onderwijs en Financial Services. Sommige van de bedrijven die ze hebben geïnvesteerd in zijn Taxiforsure, Makemytrip, Komli, YepMe, shopclues.com, NgPay, Hurix en Netambit.

De Morpheus; Zoals terecht vermeld op hun website, het Morpheus is een “Bende van Startups” die gestart zijn door twee ervaren en gepassioneerde ondernemers, die nu 58 actieve startups en 145+ oprichters. De Morpheus loopt een Startup Acceleration Program voor talentvolle, progressieve en jonge startups. Het programma is ontworpen om startups te begeleiden bij de meest cruciale fase van hun bestaan, de eerste 12-18 maanden, de fase die ook bekend staat als de vallei van de dood.

Indian Angel Network

Nexus Venture Partners

Helion Venture Partners

de Morpheus

Seedfund

Canaan Partners

Saif Partners

Lightspeed Ventures

Bessemer Venture Partners

Kae Hoofdstad

Seedfund; Seedfund is een vroeg stadium venture capital fonds, met vestigingen in Bombay, Bangalore en New Delhi. Seedfund werd in 2006 opgericht door Bharati Jacob, Mahesh Murthy en Pravin Gandhi en het team is uitgegroeid tot Paula Mariwala, Sanjay Anandaram, Sarabjeet Singh, Shailesh Vickram Singh en Tarana Lalwani bevatten. Alle Seedfund teamleden hebben ondernemers op een bepaald punt of de andere in hun carrière geweest. Seedfund heeft geïnvesteerd in bedrijven zoals AFAQS, CarWale, EduSports, Fetise, Niveau 10 Comics, myDentist, Printo en RedBus.

Canaan Partners, opgericht in 1987, Canaan Partners investeert in ondernemers met visie en voorziet hen van de netwerken, inzichten en operationele begeleiding nodig om high-performance technologie en bedrijven in de gezondheidszorg op te bouwen. Voor 25 jaar, hebben Kanaän doorgewinterde investment professionals hun diepe domein expertise en uitgebreide industrie relaties ingezet om te helpen bouwen marktleidende bedrijven. Ze waren vroege investeerders in een aantal van ‘s werelds toonaangevende bedrijven. In India sommige tech bedrijven die ze hebben geïnvesteerd in Cartrade; Bharat Huwelijk, AdNear, iYogi, mCarbon en naaptol;. Saif Partners; Saif Partners India is een toonaangevende private equity firma die op dit moment is het beheer van meer dan US $ 1 miljard aan investeringen in India. Saif Partners maakt onderhands aandelen of aan aandelen gekoppelde investeringen in het begin en groeistadium bedrijven in sectoren zoals consumenten producten en diensten, technologie, media, telecom, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, reizen en toerisme, en productie. Ze maken het algemeen individuele aandelenbeleggingen tussen de US $ 2.000.000 tot US $ 75.000.000 in één of meer rondes van de financiering. Sommige van hun investeringen in tech / Internet bedrijven in India omvatten, iXigo; Justdial, MakeMyTrip, Homeshop18, Mindtree en inkfruit.com

Lightspeed Ventures; Lightspeed Venture Partners heeft geïnvesteerd in directe en grensoverschrijdende Indiase bedrijven sinds 2004, en heeft een Indiase adviesteam met kantoren in New Delhi. Ze beleggen in verschillende fasen en sectoren in India, met investeringen maten variërend van US $ 1 miljoen tot US $ 25.000.000.

Bessemer Venture Partners, Bessemer Venture Partners heeft meer dan 100 jaar van investeren experiencewith investeringen in web merken zoals Skype en LinkedIn. In India in het bijzonder te zien dat ze een grote kans gedreven door de groei van de innovatie en de middenklasse welvaart. Sinds 2004 heeft Bessemer geïnvesteerd in meer dan 24 bedrijven in India en is een 14-persoons, Mumbai-gebaseerde team met de investeringen in ondernemingen uit de wil van Snapdeal en NetAmbit.

Kae Hoofdstad; Bessemer Venture investeert in jonge bedrijven die leiden tot innovatieve oplossingen voor de bestaande hiaten in de markt, dit alles ondersteund door een geweldig team in staat is om uit te voeren en het opbouwen van een groot bedrijf. Een van hun zeer interessante investeringen is ZipDial en andere investeringen omvatten, Mobstac, Myntra, InMobi, Fractal, en Greendust.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven