4 stappen naar succes: Becoming a revenue-centric digital marketeer door middel van web content management

Commentaar – Een groot deel van de hedendaagse marketing is gebaseerd op statistieken die niet gemakkelijk worden aangesloten op het genereren van inkomsten. Maar er zijn verschillende krachten aan het werk die de leiding van digitale marketing activiteiten om hun rol te heroverwegen in het genereren van inkomsten voor hun organisatie. De huidige wereldwijde economische klimaat is een voor de hand liggende driver. In feite, een recent onderzoek van 300 leidinggevenden bij Fortune 500 bedrijven duidelijk aangegeven dat de omzetgroei is top-of-mind voor CEO’s. Als omzetgroei is op de geest van uw CEO, het moet worden op de hoofden van de GMO en zijn digitale marketing team.

Over het geheel genomen is marketing wordt belast met steeds een genereren van inkomsten arm. Marketing is niet langer alleen over het bewustzijn en het merk, marketing heeft om zich te bewijzen als een belangrijk onderdeel van de motor die inkomsten genereert.

Als het genereren van inkomsten is het doel, van een digitale marketing perspectief wordt de vraag: “Hoe weet je inkomsten te genereren uit uw digitale marketing kanalen, en het creëren van een bedrijf uitkomst die direct van invloed op de bovenste regel van uw bedrijf?”

Dat bedrijf uitkomst misschien iets eenvoudigs als een verkoop zijn, als je producten te verkopen via uw website. Een zakelijke uitkomst kan een pagina te bekijken als u een adverteerder. Een bedrijf uitkomst kan een toepassing of de toelating van zijn als je een onderwijsinstelling. Het is misschien een schenking of lid te zijn als je non-profit zijn.

Onderwijsinstellingen denken over opnames en inschrijvingen, retailers denken over verkoop, adverteerders denken over pageviews, de meeste organisaties denken over loyaliteit, bewustzijn, reputatie en advocacy. Maar u denkt over uw bedrijf, als je vier stappen aansluit – inhoud, context, ervaring en optimalisatie – uw site zal meer business resultaten, die uiteindelijk meer inkomsten zal opleveren leveren.

Het maken van de verbinding tussen de inhoud en de inkomsten wordt gedaan door voort te bouwen op deze vier concepten. Door het volgen van deze stappen zult u meer zakelijke resultaten, wat uiteindelijk invloed op uw top line te leveren en maakt uw digitale marketing inspanningen – en u – een genereren van inkomsten superster voor uw organisatie.

Stap 1: Content, Content is de kern bouwsteen van hoe zakelijke resultaten te leveren op een website of een mobiel apparaat of een kanaal – landing pages en microsites gemaakt door uw marketing organisaties. Nieuwsartikelen, als je een uitgever. Productpagina’s, als je een retailer. Content komt in vele vormen, en de mogelijkheid om content te beheren is een belangrijke missie voor elke digitale marketing organisatie.

Web Content Management biedt een platform dat helpt digitale marketeers in staat stellen content-auteurs om content beter te publiceren naar elk digitaal kanaal. Het voordeel van het hebben van een Web Content Management-engine in de kern van uw digitale marketing strategie is dat je in staat bent om uw organisatie in staat stellen om te kunnen flexibeler te zijn in de manier waarop zij inhoud te publiceren naar multichannel-omgevingen, zoals websites, mobiele apparaten, en sociale netwerken.

Veiligheid; Het Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank shuffle tech executive dek, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld; Big Data Analytics;? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace

Stap 2: Context; Na inhoud komt context, een heel belangrijk element dat de meeste organisaties niet denken over wanneer zij denken over hun digitale marketing strategie. Context is eigenlijk een goed begrip van de omstandigheden die omringen waarom een ​​klant is geïnteresseerd in zaken doen met jou.

Context is dat begrip van wie je publiek is, wat hen motiveert, wat dwingt hen om actie te ondernemen op uw site, en hoe ze naar uw site. Als de inhoud is koning, dan context is de koningin, en je moet nadenken over beide samen uitspraak voor een volledige digitale marketing ervaring.

Context komt in veel verschillende vormen. Als iemand gaat om een ​​website of naar uw Facebook-pagina, via desktop of mobiel apparaat, bent u in staat om veel context over die bezoeker krijgen door te zien welke producten ze geïnteresseerd zijn in, door hun klikpaden, hun bezoek patronen, misschien hoe vaak komen ze naar uw site, eerdere aankopen die ze hebben gemaakt op uw site, marketing campagnes kunnen zij hebben gereageerd op.

U kunt ook veel over uw bezoekers te leren door te kijken naar het milieu, waarin zaken als hun locatie omvat. Zou het niet geweldig zijn als een digitale marketeer als je in staat om te begrijpen waar iemand zich bevindt en gebruik dan die locatie in staat zijn om de ervaring die je te leveren aan hen te beïnvloeden?

U kunt ook kijken naar de bron – hoe die bezoeker kreeg naar uw site. De sterkste indicator van bezoeker intentie is het zoekwoord. Wanneer iemand gaat naar Google of Bing ze specifiek zeggen wat ze geïnteresseerd zijn in het vinden.

Als iemand naar uw site komt en vraagt ​​om een ​​low-cost product, waarschijnlijk moet je bericht rond prijs. Als iemand komt naar uw site en op zoek gaat naar high-end product, zou u bericht over de waarde en functies. Er kan veel worden geleerd door slim over te begrijpen hoe iemand kwam naar uw website.

Een andere grote voorspeller van context is uw klantendatabase, een schat aan informatie over uw klanten. En tenslotte, een van de belangrijkste manieren om context te verwerken is via de sociale grafiek. Dit kan een beetje griezelig door de consument worden beschouwd en moet oordeelkundig worden gebruikt, maar zeker ook voor marketeers is het een zeer krachtig hulpmiddel bij het maken van uw site meer relevant zijn voor uw publiek.

Stap 3: De multichannel customer experience; Wanneer u inhoud en context te combineren, kun je beginnen met het leveren van ervaringen om uw bezoekers over alle kanalen die ze gebruiken om te verbinden met je mee. Als we denken aan ervaring hebben we te denken over de multichannel wereld waarin we leven. Gewoon een paar jaar geleden een digitale marketeer kon vrij zeker van zijn dat de klant ervaring begon en eindigde op de website. Vandaag de dag, de customer journey weeft in en uit elk van meerdere kanalen. Je moet ervan uitgaan dat uw klant zou kunnen beginnen op Twitter, via een mobiel apparaat, en dan zou het land op een van uw campagnepagina’s.

In staat zijn om de inhoud te nemen, begrijpt de bezoeker context, en zet hem in een ervaring die over elk apparaat of kanaal kan worden geconsumeerd is echt belangrijk. We hebben te maken over hoe we synchroniseren messaging via alle kanalen in om ervoor te zorgen dat er een consistente multichannel customer experience.

Stap 4: Optimalisatie en “Moneybal l”; De laatste stap na inhoud, context en ervaring is optimalisatie. Zodra u een ervaring om een ​​mobiel apparaat of een website of een marketing campagne hebben geleverd, optimalisatie is het proces van het leveren van Meer resultaten van dat specifieke kanaal.

Optimalisatie komt in meerdere formaten. Optimalisatie komt meestal in de vorm van zoekmachine optimalisatie, waar we proberen om een ​​hogere organische zoekresultaten te krijgen door middel van betere keywords, met meer frequente inhoud, en met een betere gedeeld en zichtbare inhoud.

Het concept van de optimalisatie wanneer we denken over het aansluiten van de inhoud om de inkomsten is heel erg als het uitgangspunt van het boek en de film “Moneyball.” Er zal altijd een concurrent die een groter budget dan wij heeft, de manier om dit probleem te bestrijden is gegevens gebruiken om betere resultaten te leveren. Marketing organisaties moeten weg van instinct en wat werkte in het verleden verschuiven en te bewegen om meer van een data-driven mentaliteit, waar het de gegevens die uiteindelijk bepaalt wat je te leveren.

Als ik denk over optimalisatie technieken, één van de eerste dingen die ik na te denken over is personalisatie. De overgrote meerderheid van de bedrijven die hun website personaliseren – slechts 11 procent – zijn niet met behulp van een kader voor die personalisatie.

Ik reisde onlangs naar Londen en ging naar Google om mijn zoektocht naar redelijke vliegtickets te starten. Twee gesponsorde links verscheen boven mijn zoekresultaten: Ik ga naar de luchtvaartmaatschappijen te bellen “Fly Me A” en Fly Me B. “De twee luchtvaartmaatschappijen, zowel strijden voor mijn bedrijf, bood sterk verschillende ervaringen.

Ik zal beginnen met “Fly Me A.” Ik klikte op de link van de luchtvaartmaatschappij, en ik werd meegenomen naar de homepage, die nul personalisatie gehad. De homepage bevatte de standaard “te wijken van / Aangekomen bij” vorm, die leeg was. Er waren een reeks van promoties op de pagina, die geen van allen had enig verband met mij of mijn geplande reis naar Londen.

Ik ging terug naar Google en klikte op de link naar de “Fly Me B” pagina. Toen ik aankwam op deze site, de pagina vorm al weerspiegeld Londen als mijn bestemming – een zeer eenvoudig ding om te doen. “Fly Me b” kende van mijn Google-zoekopdracht die ik had gevraagd om een ​​vlucht naar Londen en geleverd.

Nog beter, Boston werd vooraf geselecteerd als mijn Origination Destination. “Fly Me b” wist dat ik kwam uit Boston. Dus de luchtvaartmaatschappij eigenlijk maakte het heel gemakkelijk voor mij door te zeggen: “je gaat naar Londen en je vliegt uit Boston en hier is de informatie. Gelieve nu de aanschaf van een ticket. ‘En weet je wat? Ik deed.

Alle “Fly Me B” hadden gedaan was kijkje op mijn zoekopdracht, maar de luchtvaartmaatschappij gaf me veel meer zinvolle resultaten, de aard van de resultaten kunt u ook leveren wanneer u denkt over het combineren van inhoud, context, ervaring en optimalisatie.

Met het bedrijfsleven de nadruk op het genereren van inkomsten meer uitgesproken dan ooit moeten marketing verschuiving naar steeds wordt gezien als een profit center in plaats van een kostenpost. Om een ​​omzet-centric digital marketeer te worden, heb je een sterk platform voor het beheren van inhoud en je moet context begrijpen om in staat om uw bezoekers en klanten te begrijpen.

Je nodig hebt om ervaringen uit te sluiten in uw digitale kanalen consistente, zodat uw klanten die hun weg weven in en uit van websites en mobiele apparaten en sociale netwerken al hoort een consistente boodschap van u. Je moet nadenken over uw processen voor de lopende optimalisatie om meer zakelijke resultaten te leveren.

Uiteindelijk is het de mogelijkheid om zakelijke resultaten die u zal helpen meer inkomsten te leveren via de digitale kanalen te leveren.

biografie, Tom Wentworth is chief marketing officer van Ektron Inc., een leverancier van Web Content Management en marketing optimalisatie-oplossingen.

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace