Apple mede-oprichter Steve Wozniak: Me + Steve Jobs = Zuckerberg

Apple mede-oprichter Steve Wozniak was de ingenieur, terwijl de late Apple mede-oprichter Steve Jobs was de zakenman. Als het gaat om Facebook mede-oprichter en CEO Mark Zuckerberg, die 28 vandaag bleek, Wozniak gelooft Zuckerberg is een combinatie van zichzelf en werkgelegenheid, wat betekent dat hij heeft zowel de technische vaardigheden die Wozniak heeft, evenals de visie die Jobs had.

Ik was dankbaar voor een partnership met Steve Jobs en ik zie Mark Zuckerberg dichter bij de combinatie van ons, “Wozniak zei Bloomberg.” Toen hij spreekt hij spreekt met veel idealisme voor de gebruikers en een heleboel goede ideeën voor het product overall. Zeer bewonderenswaardig.

Ik ben het niet eens. Zuckerberg zeker geholpen schrijf veel van de oorspronkelijke code voor Facebook, maar veel van die niet meer bestaat. In feite, Zuckerberg nauwelijks programma’s meer, tenminste als het gaat om Facebook. Nee, ik zou zeggen dat Zuckerberg is veel meer als Jobs dan hij is als Wozniak.

Zoals voor de Facebook initial public offering (IPO), werd Wozniak gevraagd of hij zou investeren in de sociale netwerksite reus. “Ik zou investeren in Facebook en kan me niet schelen wat de opening prijs is, ‘zei hij tegen Bloomberg. “Ik wil alleen maar om goede redenen, vooral als ik een belegger op zoek om geld te verdienen was.

Zijn verklaring houdt in dat hij zal niet investeren, maar dat is omdat hij niet op zoek om geld te verdienen. Twee andere bekende figuren onlangs zei dat ze niet zou investeren in Facebook, maar om heel andere redenen

Wozniak ook geprezen Facebook voor een verblijf private totdat hij werd gedwongen om publiek te gaan, iets wat Zuckerberg was erg enthousiast over het vermijden. Het bedrijf, waarvan de beursgang werd veroorzaakt door een deel van de 1934 Securities and Exchange Act bekend als “de 500 regel” – een keer een eigen bedrijf heeft meer dan 500 investeerders, moet het beginnen met het vrijgeven van driemaandelijkse financiële informatie aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) . Zodra de SEC krijgt de IPO indienen, is er geen weg meer terug.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Warren Buffett adviseerde Mark Zuckerberg, zal niet Facebook aandelen te kopen; Reddit mede-oprichter weigert te investeren in Facebook, citeert CISPA

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Hoeveel is Facebook waard;? Facebook-bestanden voor $ 5000000000 IPO Facebook’s IPO in foto’s en Facebook’s IPO door de nummers; Facebook-updates IPO indienen om Zynga deal te onderstrepen; Facebook Gegevens Zuckerberg $ 500.000 salaris, 45% bonus; Facebook wijzigt IPO een vierde tijd , omvat Q1 2012 financials Facebook zet $ 28 tot $ 35 IPO prijsklasse Facebook roadshow begint met een video, vrijgegeven IPO prospectus

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen