Best practices voor corporate data retentie

Het gemak en het comfort van elektronische communicatie heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de documenten die worden geproduceerd door middel van de werkwijzen van dag tot dag werkbelasting die moeten worden bewaard voor een normale bedrijfsbehoeften. Meer regelgeving – resulteren in meer gegevens moeten worden bewaard voor naleving van de wet – die anders in verschillende branches en rechtsgebieden worden toegepast.

Het bepalen van de informatie lifecycle voor uw organisatie

IBM System Storage Archive Manager is een populair softwarepakket voor information lifecycle management. Onder andere functies, heeft het een deduplicatie functie om eisen opslagcapaciteit te verminderen, en multi-tiered storage management;. Oracle’s Information Lifecycle Management-suite is de moeite waard aandacht voor organisaties die reeds in de Oracle ecosysteem. Het heeft ook een uitgebreide geautomatiseerde compressie nutsbedrijven en storage tier maken en beheren.

Dit zijn een aantal best practices voor elektronische bewaring van gegevens op te merken over de hele linie, evenals de belangrijkste punten die aan de vereisten voor specifieke industrieën te markeren.

De eerste overweging bij het bepalen van de levenscyclus van informatie die in uw organisatie is de minimale wettelijke eis voor het behoud van die informatie. Informatie die oud of irrelevant kan worden beschouwd voor intern gebruik moet mogelijk worden bewaard om te voldoen aan de wetten in uw jurisdictie of de industrie.

Snowden: Australia’s data-retentie wetten zijn ‘gevaarlijk; Box een steenworp van de inspanningen om bedrijven woo in de gereguleerde sectoren; Waar komt uw cloud data verblijven; Electronic Data Retention Policy (); 5 verplichte IT-vaardigheden voor een succesvolle compliance officers (elaptopcomputer.com)?

In de VS, het navigeren in deze wetten is een vrij complexe proces. Federale wetten voor diverse industrieën en de aard van de informatie die betrokken zijn lopen sterk uiteen – er is geen universele regel die kan worden toegepast op alles. Bijvoorbeeld, in de medische sector, de gegevens uit het medisch onderzoek heeft verschillende retentie eisen tussen studies met en zonder overheidsfinanciering, terwijl HIPAA heeft geen minimale retentie eis (PDF) voor de privacy van de patiënt, het uitstelt om de in elke staat eisen.

In Europa wordt MoReq2010 (Model Eisen voor het beheer van Electronic Records) in het algemeen gehouden om de standaard voor de elektronische records management, hoewel het geen juridische kracht achter het. Echter, na MoReq2010 zou zeer waarschijnlijk worden beschouwd als een verdedigbare strategie in het geval van een onderzoek naar het bijhouden van gegevens praktijken.

Over de hele wereld, financiële instellingen onderworpen zijn aan het bewaren van gegevens en rapportage-eisen van de Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA), een Amerikaanse wet die financiële instellingen moeten in andere landen om de financiële rekeningen van de Amerikaanse belastingbetaler of buitenlandse entiteiten bekend te maken “, waarin de VS belastingbetalers het bezit van een aanzienlijke eigendomsbelang. ” FATCA is ronduit bekritiseerd door The Economist, en diverse organisaties zoals de Amerikaanse burgers in het buitenland hebben opgeroepen tot een intrekking van de wet, hoewel het behoud en de productie document nog steeds voor elk bedrijf gedaan met Amerikaanse burgers is vereist.

Met uitzondering van de industrieën die extra retentie verantwoordelijkheden (zoals de medische sector) hebben, de snelheid waarmee gegevens worden gecreëerd in kleine ondernemingen is waarschijnlijk laag genoeg dat lifecycle management kan worden behandeld door in-house IT zonder een specifieke behoefte aan een dedicated externe software pakket. Ontslagen en back-ups moeten worden in de plaats, zoals het geval is met een stuk van belangrijke gegevens.

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Voor middelgrote en grotere organisaties die grotere hoeveelheden data te produceren, het gebruik van gekwalificeerde information lifecycle management software is de veiligste inzet voor de naleving van de regelgeving.

Praktisch gesproken, de kosten van data opslag beneden de kosten van niet-naleving. Google’s nieuwe Cloud Nearline storage product is $ 0,01 GB / maand. In vergelijking met standaard opslag, de beschikbaarheid is over het algemeen een paar seconden, dat is veel sneller dan de vergelijkbaar geprijsde Amazon Glacier storage service, waar de beschikbaarheid van de tijd wordt gemeten in uren.

Voor de lange termijn opslag, methoden van compressie zijn ook van belang bij het verminderen van de benodigde capaciteit. LZMA compressie zoals gevonden in de populaire 7-Zip-programma (ook op grote schaal gesteund door andere hulpprogramma’s, en in de LZMA SDK) kan de bestandsgrootte van op tekst gebaseerde gegevens verminderen, zoals databases met maximaal 85 procent in sommige gevallen, hoewel een reductie 60 tot 70 procent typerend. Hoewel de tijd voor decompressie LZMA minimaal is, kan de tijd die nodig is voor het comprimeren uur afhankelijk van de situatie en de sterkte van hardware gebruikt. Momenteel bzip2 de beste balans tussen compressieverhouding en verwerkingstijd, hoewel de resulterende bestanden iets groter dan bij LZMA zal zijn.

Uiteindelijk is voor omstandigheden waarin niet-naleving kan leiden tot boetes en burgerlijke aansprakelijkheid, het is veiliger en meer kosteneffectief om informatie dan om het te verwijderen behouden. De voortdurend kelderende prijzen voor schijf- en cloud-storage te retentie een veel minder belastende taak dan het beheren van een berg van archiefkasten.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Softwareoplossingen voor Information Lifecycle Management

Gezien de kosten van naleving

Overzicht