Charge-het houdt mobiele gebruikers in rekening gebracht en aangesloten op de weg

Charge-it heeft een nieuwe deal die zal zien dat de uitrol van nog meer van zijn gratis openbare oplaadpunten op locaties rond het Verenigd Koninkrijk dit jaar bekend gemaakt.

Een recent YouGov enquête bleek dat 61 procent onder de 30-jarigen van de batterij hebben draaien op hun mobiele telefoons, terwijl uit en over.

Ik heb 10 dagen in Canada op vakantie, maar ik heb nog steeds nodig om in te checken voor het werk. Hier is hoe ik leerde de manieren van de internationale road warrior.

48 procent van de respondenten ook bevestigd dat zij in situaties was geweest toen ze wilden was om de functies te gebruiken op hun telefoons, maar had niet gedaan uit angst van het opraken van de batterij.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Charge-levert mobiele telefoon opladen units op alle openbare plaatsen om ervoor te zorgen betaalt u blijven.

Een Charge-it Box is een machine voor het opladen van apparaten zoals mobiele telefoons, PDA’s, iPods, PSP’s, en andere kleine, mobiele elektronica.

Ze kunnen worden gesitueerd op locaties zoals hotels, winkelcentra, luchthavens en nog veel meer met beveiligbare lockers, zodat apparaten veilig kan worden gebracht op het gemak van de eigenaar.

Charge-het mobiele apparaat oplaadstations zijn al te vinden in diverse winkelcentra in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft onlangs verzekerd van de exclusieve Britse rechten op RiCharge stations, die beveiligde openbare telefoon opladen met vingerafdruk vergrendeling voor uw gemoedsrust te bieden.

De oplaadpunten zien eruit als kleine, vending-stijl machines. Elke unit wordt compleet geleverd met een 23 “LED-scherm voor reclamedoeleinden met een op afstand bijgewerkt media-scherm en content management systeem voor branding.

Evenals in winkelcentra, kunnen ze worden gesitueerd op locaties zoals hotels en luchthavens en op festivals en evenementen zoals Glastonbury.

Iedere kamer beschikt over beveiligbare kluisjes, zodat apparaten veilig kan worden gebracht op het gemak van de eigenaar.

De RiCharge stations hebben state of the art beveiliging systemen om het vertrouwen van de gebruiker te garanderen. Elk van de acht afsluitbare laadschachten voorzien vingerafdruk veilige technologie.

Dit betekent dat de eigenaar van de telefoon hun cijfers kunnen vegen om de ruimte op dezelfde manier te openen en plaats hun apparaat, en vervolgens op te halen wanneer het volledig is opgeladen.

Openbare oplaadpunten zijn in toenemende mate in de vraag door slimme consumenten geplaagd met het leven kort batterij – een ongelegen feit van het leven.

Richard Brewster, Charge-it Managing Director zei: “Met messaging, internet, video en afbeeldingen, het is niet echt een verrassing dat mobiele telefoons niet in staat zijn om hun lading vast te houden voor langere tijd, maar er zijn weinig dingen meer lastig dan het zijn uit en over en realiseren dat uw batterij gaat over dood om te gaan. ”

Snel, gemakkelijk en gratis, openbare oplaadpunten zijn net zo essentieel als tankstations voor degenen onder ons die vertrouwen op ons apparaat op een dagelijkse basis.

Deze service is van essentieel belang en met vele openbare plaatsen bieden nu opladen punten voor auto’s, is het moeilijk te geloven dat opladers voor mobiele telefoons zijn nog steeds erg veel in de kinderschoenen.

Met de opkomst van elektrische auto oplaadpunten bij supermarkten en andere locaties, nu zult u in staat om uw mobiele telefoon op te laden en uw auto op te laden – en verzamel je boodschappen op hetzelfde moment.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test