ComScore: lood RIM’s krimpt

Een andere dag, een andere positieve cijfers wijzen voor Android.

Dit gaan rond, comScore meldde haar smartphone-platform statistieken marktaandeel voor september. de tally

Hier is een blik op het klassement.

Ondertussen zijn analisten gemengd op zijn best als het gaat om de vooruitzichten van RIM. Wells Fargo analist Jennifer Fritzsche gaf RIM een “markt presteren” rating op dinsdag en zei:

RIM verloor 2,8 procent marktaandeel van juni tot september te belanden op 37,3 procent;. Apple gehouden stabiel op 24,3 procent voor die periode;. Android steeg 6,5 procent tot 21,4 procent.

Wij geloven positie van RIM in de smartphone bedrijf verzwakt als voorkeuren van de klant dan e-centric apparaten zijn verplaatst en meer in de richting van web en multimedia-centric apparaten. Hoewel we geloven negativiteit rond de OS 6 platform kan te hoog zijn, blijven we bezorgd over Q4 en het begin van 2011 omdat de concurrentie lijkt te zijn een stap voor RIMM en zijn ecosysteem blijft die van zijn collega’s.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Android: RIM’s ergste nachtmerrie; Motorola’s aanval op RIM het punt te beginnen: 15 minuten met de Droid Pro

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen