Dell Desktop Virtualization

De goede mensen van Dell bereikt om me onlangs om me te laten weten over de nieuwste gebeurtenissen in hun desktop virtualisatie inspanningen met inbegrip van nieuwe thin client-apparaten en een nieuwe versie van hun Dell Virtual Labs 2.0. Op het einde, Dell is het aanbieden van haar eigen hardware en virtualisatie technologie die door anderen, waaronder Citrix, Microsoft en VMware. Dell beweert dat zijn geheime saus is hun strenge tests en het feit dat ze het aanbieden van evenwichtige configuraties die voldoen aan de naam van Dell.

Ik kon het niet helpen. Ik adviseerde dat ze opzoeken van de woorden “Kusnetzky Koffie Keyboard” en volg de draad voor “The Old Koffie in de Keyboard Trick”. Ik stelde voor dat als ze een poll, maar ze zou verbaasd zijn wat ze vinden van het Dell’s over die er in de wereld. Ik hoor verhalen over hun remote support medewerkers de hele tijd.

Hier volgt een korte samenvatting van het gesprek

Mijn conclusie is dat Dell is het aanbieden van concurrerende aanbiedingen aan die van Wyse, HP en anderen. Ze hopen dat hun prijs / prestatie verhouding in combinatie met hun testprocessen een winnende oplossing in de ogen van de klant te creëren.

Dell biedt nu een aantal interessante, concurrerende thin client-apparaten samen met hun bekende familie van laptops en desktop-systemen; Dell werkt samen met haar partners, Citrix, Microsoft en VMware, om configuraties gebaseerd op het gebruik van hun toegang, applicatie aan te bieden en verwerking virtualisatie producten, Dell heeft een Lab Manager, dat is ontworpen om academische omgevingen gebruiken virtualisatie om meer flexibele, betrouwbare en beheersbare onderwijs laboratoria te creëren ontwikkeld.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s