Dell volgt HP bij de certificering van servers tegen nieuwe Energy Star server spec

Er is niet al die informatie tot nu toe vrijgegeven door de grote hardware OEM’s over hoe hun server-technologie staat tegen versie 1 van een Energy Star-specificatie voor servers die door het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) een beetje meer dan een goedgekeurd geweest maand geleden. HP was eigenlijk de eerste die haar steun medio mei verkondigen, met bepaalde configuraties van de ProLiant DL360 en DL380 producten. Hier zijn de details over die helpen bij het op deze claim te maken kenmerkt.

Hoewel de Energy Star-specificatie is zeker willen (niet messen, ouch, of multicores ondersteunen, ouch), het is zeker een begin, en nu Dell zegt haar onlangs vrijgegeven PowerEdge-servers, met name de PowerEdge R710 en R610 lijnen (niet alleen een enkele modellen), zijn gecertificeerd voor de specificatie.

Hier is een link waar u informatie over de energieprestaties en power management mogelijkheden van de technologie kan vinden.

Daniel Bounds, directeur van enterprise stroom en koeling oplossingen voor Dell, zegt Dell werkte nauw samen met de EPA om te zorgen dat zou deze verklaring af te leggen over de PowerEdge-producten, die twee van zijn high-volume-Nehalem geïnspireerde server aanbiedingen die worden gebruikt in vertegenwoordigen virtualisatieoplossingen. Een van de dingen Bounds sjacheraars meeste luid is de Dell Energy Smart-management oplossing, die de macht toepassingen controleert versus prestatie-eisen, het aanpassen van instellingen op basis van wat uw organisatie waardeert de meeste.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Hier is een link naar een white paper over de Dell Energy Smart-architectuur.

En, hier is wat meer informatie over de PowerEdge server lijn, die Dell oorspronkelijk terug geïntroduceerd in maart.

Hou je oren open voor meer nieuws over de Energy Star en de nieuwe server-specificatie.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s