Eerste blik op de OnePlus 2 toont een veilig ontwerp aanpak

In een tijd waarin lederen rug en gebogen glazen schermen worden steeds de norm, OnePlus lijkt te spelen het veilig in het ontwerp van de volgende Android-toestel.

Beelden van de OnePlus 2 verscheen een Chinese regulerende site, waaruit blijkt dat de komende telefoon lijkt sterk op de voorgaande model.

Engadget zag de foto’s woensdag op de Chinese Tenaa site; Tenaa is het equivalent van de Amerikaanse FCC dat land, het testen van apparatuur voor draadloze naleving van de regelgeving.

De achterkant van de handset toont één verandering van de OnePlus One dat vorig jaar debuteerde als een ontgrendeld $ 300 telefoon: De camera sensor naar beneden van de bovenste rand verplaatst.

De nieuwere handset behoudt de dubbele LED-flitser vinden op de Ene, maar er kan sensor aanvulling voor laser gericht zijn. voorzijde van de telefoon krijgt een speciale vingerafdruksensor, waar je normaal gesproken zou zien een apparaat home-knop.

Binnenin zal de telefoon de grotere upgrades te zien. model van dit jaar wordt verwacht om te draaien op een Qualcomm Snapdragon 810 chip, heeft 4 GB geheugen, dual-SIM-kaart ondersteuning, een 13 megapixel camera sensor en een grote 3300 mAh batterij.

Verwacht niet van vorig jaar $ 300 sticker prijs te zien als gevolg.

Toch zal de telefoon nog steeds veel minder duur dan vergelijkbare Android vlaggenschip telefoons. Eerder deze maand, OnePlus CEO Pete Lau, beloofde een prijs van minder dan $ 450 voor de OnePlus 2.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s