Ex-Microsoft werknemer contract management startup Icertis verhoogt $ 6.000.000

Hoewel er een flink aantal startups building tools, uitsluitend voor Amazon Web Services (AWS) ecosysteem, een startup is all-in op Microsoft Azure.

Icertis, die collectief contract management voorziet in de Microsoft-cloud, verhoogde $ 6.000.000 dollar in een serie A financieringsronde die op dinsdag gesloten, 28 april Greycroft Partners en Fidelity Growth Partners India leidde de ronde, die een follow-up van de seed round was Icertis opgeheven in 2012.

Icertis biedt wat bekend staat als contract lifecycle management, een ruimte die Mark Terbeek van Greycroft Partners ‘een multi-miljard dollar categorie. ”

Het bedrijf, waarvan de kern product, Icertis Contract Management (ICM), stelt gebruikers in staat om meerdere soorten contracten in de cloud te beheren. ICM gebruikers kunnen templates en voorstellen beoordeling contract analytics te beheren, samen te werken aan contracten, en.

Volgens het bedrijf persbericht, zal het de middelen gebruiken om verder uit te bouwen uit de kern aanbod en op te schalen verkoop en marketing. Terbeek zei dat Icertis telt Microsoft, Roche, Hyundai HATA, Chemonics en SunEdison onder haar klantenbestand. Daarnaast werd Icertis onlangs benoemd als Gartner Cool Vendor voor 2015.

Icertis wordt geleid door voormalig Microsoft-directeur Samir Bodas. Het werd oorspronkelijk architected op Windows Azure, en wordt daar gehost. ICM biedt ook Microsoft Office integratie, alsmede een groot aantal andere ERP en CRM-gereedschappen.

Zoals blijkt uit de meest recente winst oproep, Microsoft’s cloud-omzet onlangs verdubbeld, hoewel het onduidelijk is hoeveel van die kan worden toegeschreven aan Azure. Echter, strategische overnames van bedrijven bouwen van instrumenten voor het platform van essentieel belang om ervoor te zorgen Azure blijft concurrerend met AWS zijn.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

De top vijf industrie wolken VC’s investeren in; Hoeveel is Microsoft het maken van Azure;? Is ‘startup oprichter van’ de meest sexy nieuwe baan in tech;? Microsoft duiten nieuwe mobiele, cloud-centric ‘PowerApps

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie