Google Voice: Gewoon omdat je kan poort uw nummer, moet u?

Welkom op de 2014 editie van de Ultimate Google Voice how-to guide, gepresenteerd door de website DIY-IT blog.In dit artikel, en dozijn van de bakker die daarmee gepaard gaan, leer je zo ongeveer alles wat je moet weten om het te krijgen maximale uit de Google Voice-service. Deze gids bevat een complete end-to-end versie van onze 2011 Google Voice gids, boordevol nieuwe ideeën, geheel nieuwe artikelen, en geweldige tips.

Download deze ebook

Google Voice: The Ultimate how-to guide, Google Voice: Gewoon omdat je kan poort uw nummer, moet u; Google Voice:? Een stap-voor-stap primer op noodlanding op het water van uw vaste lijn terwijl je nummer, Google Voice: De ultieme iPhone how-to, Google Voice: de ultieme Android how-to; de Google Voice SMS gids; Google Voice in de auto; Google Voice: Beyond Gmail. Ontvang voicemail en teksten met behulp van een e-mail client die u wilt; Google Voice: Wat als Google annuleert Google Voice?

U leert hoe u poort van uw vaste lijn naar Google Voice, hoe het opzetten van telefoons, hoe je Google Voice integreren in uw iPhone en Android-ervaring, hoe het opzetten van een multi-line kantoor, hoe je het meeste uit het gebruik van te krijgen Google Voice en SMS, en zelfs hoe Google Voice effectief en veilig te gebruiken in uw auto, en nog veel meer.

Dus brouwen van een kopje koffie of uw favoriete thee, pak een paar snacks, en voor te bereiden om te ontdekken hoe plain ‘ol telefoontjes gaat worden omgezet in iets vrijwel niet te onderscheiden van magie.

Google Voice is een ongelooflijk krachtige tool, maar er zijn een aantal redenen waarom je zou ofwel niet willen gebruiken, of te vermijden porten uw huidige telefoonnummer. We bespreken deze redenen in dit artikel, en je moet ze overwegen volledig alvorens een nummer overdracht.

Als u nog niet bent gedwongen om uw vaste lijnen te bewegen, dan moet je om te bepalen of het het risico waard. Hier zijn enkele dingen die je moet overwegen

Google Voice is niet zo betrouwbaar als een vaste lijn

Je weet nooit hoe lang Google deze dienst zal steunen

Mijn vrouw en ik zijn met behulp van Google Voice voor bijna drie jaar. Het kostte ons ongeveer een jaar om te wennen aan het gebruik van Google Voice voor zowel onze persoonlijke telefoon en zakelijke telefoonnummers. Het duurde een tijdje om alle knikken gladgestreken, en we zijn gegaan door een aantal iteraties in de manier waarop we op zaken te stellen, maar we zijn eindelijk blij mee.

Omdat ik publiceerde de eerste editie van deze gids in 2011, heb ik gekregen feedback van lezers die succesvol verhuizen naar Google Voice waren, maar ik heb ook ontvangen brieven van bezorgd over het proces lezers, bezorgd over hun lange-time en goed bewegen bekende vaste telefoonnummers Google Voice, en bezorgd over de vraag of er een storing langs de weg zou zijn.

Google Voice: Hoe kunt u uw virtuele telefoonnummers consolideren; Google Voice: een complex kantoor aan huis configureren; Google Voice: gids van een vrek om goedkope VoIP; Het nemen van een Google Voice kantoor tot het uiterste met Ooma, Google Voice en Skype: Rethinking the vaste lijn handset oplossing; Geachte Google: we hebben behoefte aan een kwaliteit reverse lookup telefoonnummer voor Google Voice

Terwijl de meeste van mijn correspondenten waren enthousiast over de mogelijkheden van Google Voice (met name, de mogelijkheid om direct re-route telefoontjes en filteren van spam), sommige waren niet zeker of de voordelen opwegen tegen de risico’s.

Uiteindelijk wilden ze weten of, gewoon omdat je kunt poort uw nummer naar Google Voice, moet u? Met andere woorden, is het een verstandig ding om te doen?

Voor ons was het een verstandig ding om te doen, want we waren hoe dan ook in beweging. Onze vaste lijnen zouden hoe dan ook worden verplaatst te hebben, en na een paar unsatisfyingly vage gesprekken met de klantenservice, we waren niet al te vertrouwen in het vermogen van onze lokale telefoonbedrijf om het goed te krijgen.

Zo zagen we het risico in beide richtingen. Mijn vrouw wilde niet naar onze familie lijn te verliezen en ik wilde niet het metier te verliezen, maar hoewel het was zeker riskant porten naar Google Voice via de regeling ik had uitgewerkt, zou het ook zijn geweest riskant gewoon bewegen de vaste lijnen.

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Ten tweede, voor ons, we heel hard nodig de telefoon volgende functies van Google Voice, waar de gesprekken zou overgaan op meerdere telefoons. Toen werden we pendelen tussen twee huizen, ons kantoor was gedeeltelijk in een rijdende vrachtwagen, we uit één huis wonen waren voor een paar dagen, het leven van een ander voor een paar dagen, en dit alles ging voor zes maanden.

Als je werkt aan een DIY-project van je eigen, deze uitgebreide gids voor tech projecten is een goede plek om te beginnen.

Het was gewoon niet mogelijk voor mij om voortdurend te vertellen mijn klanten, “Oh, ik zal op dit nummer op maandag, deze op dinsdag, en dat één op woensdag.” Plus, de helft van de tijd dat ik niet eens wist. Ik zou denken dat ik zou werken bij het oude huis, maar dan zou ik een noodoproep van een aannemer werken bij het nieuwe huis te krijgen. Door het gebruik van Google Voice, het maakt niet uit waar ik was, kon ik telefoontjes van mijn cliënten te krijgen.

Interessant, hebben we vonden onze behoefte aan gesprekken te volgen ons te veranderen door de omstandigheden. Zodra we verhuisden, voor een tijdje, het leek alsof we niet langer nodig om bellers in staat om ons overal krijgen we waren te hebben. Dan, een favoriet familielid ziek en Denise die nodig zijn om haar deskundigheid RN gebruiken om de familie te helpen op alle momenten van de dag of nacht. In mijn geval, als een nieuws gebeurtenis brak of een cybersecurity crisis toesloeg, moest ik bereikbaar te zijn. Als een partner, advisee of media stopcontact nodig om me ineens te bereiken, konden ze vinden me niet uit waar ik toevallig op het moment.

Next up: kwesties om te overwegen …

By the way, ik doe meer updates op Twitter en Facebook dan ooit tevoren. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz en op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz.

Naarmate meer en meer van ons gebruiken smartphones en sloot onze vaste lijnen, we zijn niet zo bewust van de nieuwheid van wordt overal bereikt.

Als u meerdere landing zones (zoals thuis of op het werk), het is leuk om te kunnen worden bereikt met de bellers wanneer dat nodig is. Dus nogmaals, want we hadden een directe, concrete behoefte (en we zijn nog steeds het zien van de voordelen), het risico van de haven was de moeite waard voor ons.

Maar als je niet migreren tussen een bos van locaties de hele tijd, of als je gewoon denk dat het misschien een leuke feature te zijn, zou je niet wilt dat uw telefoonnummer riskeren om een ​​complexe beweging en je zou kunnen, in plaats daarvan, ik wil gewoon toevoegen een nieuwe Google Voice-nummer toegewezen door Google.

De grote doe-je-poort vraag

Mastering Google Voice

Een ander aspect dat wordt veroorzaakt verwarring onder de lezers is waar Google Voice past in de nummerportabiliteit formule. Sommige mensen die mijn artikelen hebben gelezen waren verward en dacht dat je Google Voice een vaste lijn alleen nodig om de haven naar een mobiele telefoon, of verplaatsen van een telefoonnummer van de ene naar de andere vervoerder.

U hoeft geen Google Voice voor nummerportabiliteit. Nummerportabiliteit is een wet in de Verenigde Staten en u mag uw telefoonnummer tegenover de vervoerders en van vaste lijnen naar mobiele telefoons.

Als je alleen maar wilt uw nummer te bewegen, maar niet alle functies van Google Voice of lastige stukjes nodig hebt, neem dan contact met de vervoerder die u wilt verplaatsen. Zij zullen u helpen bij de verhuizing met een minimum aan gedoe.

Ik heb met behulp van Google Voice SMS dienst met succes voor een paar jaar, maar het is belangrijk op te merken dat de multimedia messaging werkt gewoon niet op Google Voice. Erger, als iemand stuurt u een foto via SMS, u geen melding te krijgen op alle – het gewoon verdwijnt.

Het antwoord is: het hangt af

Meer grote projectideeën

Google Voice voor kleine bedrijven

Wat als je gewoon wilt uw nummer bewegen?

Als u een beroep doen op MMS

Veel mensen die gebruik maken van Google Voice gebruiken hun telefoon inheemse messaging service voor afbeeldingen en Google Voice voor sms’en, maar dat is een beetje een gedoe. Als MMS is erg belangrijk voor je is, zou Google Voice niet de volledige oplossing. Hou dat in gedachten als u dit door te denken.

Als je DSL-service

Als u uw breedband via DSL krijgen, kan het moeilijk om uw nummer af te stappen van uw vaste lijn te zijn. DSL lift mee via de telefoon bekabeling en vele DSL carriers niet DSL bieden zonder telefoon service.

U moet controleren. Sommige providers bieden wel DSL alleen, zodat u uw vaste telefoon dienst te beëindigen, maar anderen niet. Omdat DSL carriers draaien op de top van de laatste mijl lange lijnen van de telefoon bedrijven, een DSL-provider die je zal toelaten om DSL-only dienst te kopen op één locatie kan worden voorkomen dat het aanbieden van deze dienst op een ander.

Doe je onderzoek van tevoren, of zou u kunnen vinden voor een nare, breedband-free verrassing.

Is het te hacky voor u?

Er is een andere factor op het werk. Voor ons, in ieder geval, we bespaarden een paar dollars, maar je misschien niet. Ik ben een ingenieur, dus ik ben er vrij comfortabel (indien niet langer geduldig met) elkaar hardware- en softwareoplossingen hacken. Maar als je om hulp te huren, of u kunt geen glitches zelf oplossen, dit soort hacky oplossing misschien niet voor jou.

We hebben een heleboel maanden nadat we onze nummers hadden gemigreerd willen we waren terug op het land lijnen. Het oorspronkelijke systeem werkte niet goed.

Maar het punt is, ongeacht welke versnelling je gebruiken, als u meerdere regels wilt verplaatsen naar een complex kantoor aan huis, dit spul krijgt rommelig snel. Het is misschien niet voor u.

Dus wat is de bottom line?

Mocht u poort van uw vaste lijn naar Google Voice? Het is duidelijk, dat hangt af van uw omstandigheden. Dat vertel ik je eerlijk dat ik niet genieten van de ervaring. Het was zenuwslopend, frustrerend, en ik hield niet van de klachten die ik kreeg van mensen die we spraken over de telefoon.

Meer grote projectideeën

Als je werkt aan een DIY-project van je eigen, deze uitgebreide gids voor tech projecten is een goede plek om te beginnen.

Het nam ook drie volledige systeemscan iteraties totdat hij wat we wilden redelijk goed was, en toch zijn er nog een aantal ergernissen die moeten worden opgelost. Dat gezegd hebbende, het is beter dan alles wat we eerder hebben gehad en er zijn functies die ik kan me niet voorstellen te geven.

Maar nu dat het werkt, en stevig werken, I love it. Een eigenschap die ik echt nu de waarde is één ik niet denk dat was bijna net zo belangrijk toen: het spamfilter.

Ik krijg zelden junk gesprekken meer. Wanneer die gesprekken kwam, zouden ze de slaap verstoren, te onderbreken mijn concentratie tijdens het schrijven, of te onderbreken belangrijke of gezellige gesprekken. Er waren twee of drie per dag op een goede dag. Nu krijgen we een of twee per maand, markeren als spam, en nooit meer van hen horen. Ik zou veel meer ontspannen.

De bottom line is je snelheid kan variëren. Maar als je bereid bent om het risico te nemen, indien het risico nodig is (net als je toch wilt verplaatsen), als u ring-overal beschikt over bent, en als je wilt filteren van spam, dan ga je gang en de haven van uw land lijnnummer.

Aan de andere kant, als je niet beweegt, wordt alleen dit overwegen als een mogelijke kostenbesparing, en zou ernstige moeilijkheden ondervinden als u uw telefoonnummer verloren in de nevelen van de klantenservice jungle enkele telefoon provider, doe dan niet poort van uw telefoon.

Wees slim, denk het door, en de risico’s af te wegen.

Next in onze reeks: Google Voice: een stap-voor-stap primer op noodlanding op het water van uw vaste lijn terwijl je nummer

By the way, ik doe meer updates op Twitter en Facebook dan ooit tevoren. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz en op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer