Cisco Telepresence: Coming om een ​​huis in de buurt van u (ooit)

Cisco Systems CEO John Chambers kan nauwelijks zwijgen over het bedrijf Telepresence video inspanning, een high-end video-conferencing systeem, maar over het vierde kwartaal conference call van het bedrijf dat hij was vooral spraakzaam. De grote afhaalrestaurants: Telepresence zal een $ 1000000000 bedrijf binnen vijf jaar en het zal komen om een ​​huis in uw buurt.

Het was duidelijk dat Chambers ‘opmerkingen over Telepresence verder ging dan zijn gebruikelijke winst spiel. Hij bood een aantal inkomsten details en enig inzicht over hoe het product is van plan om te evolueren van een dure onderneming systeem aan een consument applicatie.

Hier was Chambers het eerste gebruik van de consument bij op het bedrijf conference call

Video is duidelijk de moordenaar hier en als je denkt aan de belastingen momenteel gaande is netwerken, deze zijn grotendeels downloads die vandaag of één persoon zijn die zich aan één persoon. Als je begint om concepten te nemen, zoals TelePresence, waar je 10 verschillende locaties in één vergadering, die ik nu doe vrij regelmatig, als voorbeeld en je begint te denken dat die zich niet alleen op het gebied van het bedrijfsleven, maar ook aan de huis, waar u kijken naar sportevenementen samen van uw huis, op meerdere locaties en doe herhalingen etcetera, je begint te zien waar onze visie op tenminste wat wij geloven zal in belastingen op de netwerken.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

En dan Chambers noemde dit

Als het een product dat echt vangt mensen verbeelding de TelePresence en spreekt de rol van video en communicatie. 60% van de manier waarop je gecommuniceerd is non-verbaal, zijn ongeveer video en dat laadt het naburig netwerken en je bent nog maar net begonnen om te zien wat er in staat met TelePresence en dus vandaag goed, zie je de typische degenen maar waarschijnlijk ieder van u gezien, heb je niet onze beweging gezien in het huis, die wij duidelijk gaan doen.

Hoe kan Cisco neemt een product dat duizenden dollars loopt – maar het is de moeite waard om een ​​onderneming, omdat je eenvoudig opslaan op reis – en zet hem in een consument aanbod dat zou moeten goedkoop zijn? Er is een vraag Chambers niet te krijgen in, maar als ik denk dat ik zou wedden dat Telepresence-up zal de wind in een Scientific Atlanta set-top box of Linksys router. Cisco is goed verankerd in uw woonkamer en kantoor aan huis al en de set-top box kan de beste route naar het maken van Telepresence een consument werkelijkheid. Chambers specifiek vermeld kijken naar sportevenementen met uw Telepresence vriendjes. Deze verklaring verwijst naar een televisie die in de buurt. Integreer de projector op de set-top box, kabel-bedrijven subsidiëren het een beetje en je kon een massale overstap hebben vrij snel.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s