Deloitte wijst 10 trends op IT verheffen in de komende twee jaar

Aan het einde van 2011, Deloitte publiceerde haar voorspellingen voor de top 10 tech trends van 2012, waarvan de meeste viel langs de lijnen van de sociale, cloud en mobiel.

Vandaag de dag is het adviesbureau publiceert zijn derde jaarlijkse Tech Trends rapport, dat is echt niet te ver van picks Deloitte dwalen in december.

Echter, dit keer van Deloitte onderzoekers opgesplitst trends meer specifiek zijn voor de evolutie van de IT, die naar verwachting de meeste impact op bedrijven hebben gedurende de komende 18 tot 24 maanden, in twee categorieën: “verstoorders” en “enablers.

Terwijl ze beiden klinkt een beetje vaag, worden de categorieën echt bepaald door de trends zij omvatten. Bijvoorbeeld, sommige prolifererende verstoringen onder gamification en de integratie van sociale media in het bedrijfsleven. Enablers betrekken digitale identiteiten, big data en geo-visualisatie.

Silicon Valley bucks huidige inhuren, werkloosheid trends (panel); Facebook aangemaakt 232.000 banen in Europa in 2011 (studie);-Context-gebaseerde diensten kunnen verhogen helpen IT-managers te stimuleren inkomsten: verslag; Meer Amerikanen ten gunste van het betalen voor digitale boeken, films (verslag); Deloitte CloudPrint ontworpen om te helpen bij het opzetten van wolken, niet af

Ook moet worden opgemerkt dat Deloitte definieert verstoorders als iets “dat duurzame positieve verstoring van IT-mogelijkheden, bedrijfsvoering en soms zelfs business modellen te creëren.” Zo storingen echt niet om slechte dingen te zijn – zolang je bewust van de kansen die ze voor hen ontslaan als gewoon afschrikmiddelen van het werk aanwezig zijn.

Deloitte Consulting de plaatsvervangend chief technology officer, Bill Briggs, waarschuwde in het rapport IT-tech trends als gewoon passeren rages niet te ontslaan

Vooruitstrevende organisaties moeten overwegen het ontwikkelen van een expliciete strategie in elk van de in ons verslag gebieden – zelfs als die strategie is om te wachten-and-see. We moedigen organisaties op te voeren – nu – en te profiteren van deze digitale krachten. Geen zaken moeten raken niet op de hoogte of onvoorbereid.

Een volledige pdf-kopie van het rapport kan nu worden gedownload.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport