Facebook’s AI lab open bronnen bot-gebouw bibliotheek en onderzoek

Facebook’s AI Research (FAIR) lab donderdag bekendgemaakt dat het open-sourcen FastText, een bibliotheek van code voor tekst vertegenwoordiging en classificatie. Daarnaast is het publiceren van zijn onderzoek met betrekking tot FastText.

Kunstmatige intelligentie

In een blogpost, FAIR zei dat het de code en onderzoek te delen aan “ons alle design betere toepassingen en verdere vooruitgang in taalbegrip uiteindelijk helpen”. De verhuizing zou kunnen helpen ontwikkelaars beter bots, die kwetsbaar zijn voor tal van gebreken zijn, maar worden snel bezetten van Facebook Messenger-service. Met ingang van eind juli, zei Facebook waren er meer dan 18.000 bots op Messenger.

“Met de groeiende hoeveelheid online gegevens, is er behoefte aan meer flexibele tools waarmee u beter inzicht in de inhoud van zeer grote datasets, om meer accurate classificatie resultaten te leveren,” FAIR’s blog post gezegd.

FastText, die uitsluitend is gewijd aan de indeling tekst, heeft bewezen zo nauwkeurig diep leren classifiers te zijn terwijl “vele ordes van grootte” sneller voor opleiding en evaluatie, eerlijk gezegd. “We hebben de resultaten van de modellen getraind op meer dan 1 miljard woorden in minder dan 10 minuten met behulp van een standaard multicore CPU gezien,” schreef. FastText kan ook classificeren een half miljoen zinnen onder meer dan 300.000 categorieĆ«n in minder dan vijf minuten.

De tijd is nu voor de tech-industrie om richtlijnen op zijn plaats te beschermen tegen de lange termijn AI’s gevaren te zetten.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

Kunstmatige Intelligentie;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Innovatie;? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden; Big Data Analytics;? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab; kunstmatige Intelligentie, IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet