Google: Drive for Work voegt 1.800 bedrijven per week

Google’s Drive for Work inspanning, een add-on voor Google Apps-klanten, wordt het aanmelden 1800 bedrijven per maand als de zoekgigant – samen met alle andere cloud storage spelers zoals Microsoft, Dropbox en Amazon – is gericht op Box.

Gezien de concurrentie en de prijs curve die verwijst naar nul voor online opslag, Google hoopt een menigte te trekken met Drive for Work, die eerder deze zomer op Google I / O gelanceerd en kost $ 10 per gebruiker per maand.

In een blogpost, de zoekgigant zegt dat Drive for Work is geland retailer Chico’s evenals Rockwell Collins als klanten die Drive gebruiken om samen te werken en documenten op te slaan.

Voor Google, Drive for Work heeft een upside zelfs als alle bedrijf doet is te overtuigen haar klanten Apps Tack op premium onbeperkte opslag, audit rapportage en beveiligingscontroles in een pakket. Google zei dat het heeft een 99,985 procent beschikbaarheid.

Wat gebeurt er met Google Drive for Work na die installed base upgrades maximum uit valt nog te bezien. Cloud storage wordt in toenemende mate op zoek als de prijs van de toelating in bredere toepassingen en diensten.

Meer over dit onderwerp

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Google Glass beleid; Kostenvergelijking toolkit: Google Apps versus Office 365; Wearable Device Policy

Box nixes opslaglimieten voor bedrijven, versterkt de banden met Office 365, Google’s 12-maands cloud plan? Execs wijzen op nog veel meer te komen; Google intro’s Drive for Work als nieuwe premium optie voor Apps-gebruikers; 20 moderne enterprise collaboration tools; Zes klikken: Google Drive tips, trucs voor power users

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip