Google, Oracle gaat het proces als gesprekken over een regeling instorten

Het is op: Google en Oracle zijn ingesteld om naar proces twee weken vanaf nu, nu een laatste wanhopige poging tot een schikking is mislukt.

Vorige week, Magistraat Rechter Paul S. Grewal beide partijen verzocht op te geven schikking praat nog een kans, met een beslissing die door 9 april ook al hadden ze nog een week moet duidelijk zijn geweest dat een schikking is gewoon niet in de kaarten.

Google heeft voorgesteld een aanbod dat een verlaging van de inkomsten Android stroom door middel van 2018, die een beding tot schadevergoeding was als (en alleen als) Oracle heerst op octrooi-inbreuk inbegrepen.

Grewal – dezelfde rechter die ten opzichte van vorig najaar het voorzitterschap op dezelfde mislukte gesprekken over een regeling – gaf een memo op maandag verklaarde dat “de partijen een onverzoenlijke impasse in hun nederzetting gesprekken met ondergetekende hebben bereikt,” en dat “geen verdere conferenties worden bijeengeroepen.

Nog eenvoudiger, Grewal schreef “op het einde, sommige gevallen hoeft alleen maar te worden berecht.”

Hij wenste hen ook zowel ‘good luck’ toen Google en juridische teams Oracle’s ontmoeten elkaar in de VS District Court in San Francisco in de voorkant van rechter William H. Alsup op 16 april.

Deze laatste gang van zaken is slechts een van de vele in de octrooi-inbreuk strijd tussen Oracle en Google.

Oracle klaagt Google over een Java-gerelateerde patenten en technologie die op het Android mobiele besturingssysteem verschijnen. Google’s advocaten hebben herhaaldelijk gereageerd door het bespreken van Google’s relatie met Sun Microsystems, Java’s schepper nu eigendom van Oracle. Google voerde aan dat Sun was een grote fan van Android vanaf het begin, zien het als een instrument om “spread nieuws en woord over Java.”

Sinds juli vorig jaar, zijn er een aantal vertragingen bij het verkrijgen van een proef aan de gang met de voorgestelde mislukte startdata in oktober 2011 en maart 2012 geweest.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Oracle koopt cloud-gebaseerde klinische apps provider ClearTrial; Onderzoeken Google … en de toekomst van redacties; FTC privacy rapport aan het Congres aanspreekt als critici bestormen zelfregulering; Google dumpt sleutels, wachtwoorden, beveiligt diensten met de normen, CERT’s; Oracle aandeelhouder klaagt dan klokkenluider case

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer