AMD / Intel kondigt afwikkeling van alle antitrust en IP-geschillen

AMD en Intel zijn weer vrienden …

Intel Corporation en Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) heeft vandaag aangekondigd een alomvattende overeenkomst voor alle uitstaande juridische geschillen tussen de bedrijven, waaronder antitrust rechtszaak en patent cross-licentie geschillen te beëindigen.

In een gezamenlijke verklaring van de twee bedrijven als commentaar: “Terwijl de relatie tussen de twee bedrijven moeilijk is geweest in het verleden, dit akkoord een einde aan de juridische geschillen en kunnen de bedrijven al onze inspanningen richten op productinnovatie en ontwikkeling.”

Conform de voorwaarden van de overeenkomst, AMD en Intel verkrijgen octrooirechten van een nieuwe 5-jarige kruis licentie-overeenkomst, zal Intel en AMD eventuele aanspraken van overtreding van de vorige licentie-overeenkomst te geven, en Intel betaalt AMD $ 1250000000. Intel heeft ook ingestemd zich te houden aan een set van business practice bepalingen. Als gevolg hiervan zal AMD alle lopende rechtszaken met inbegrip van het geval in het Amerikaanse District Court in Delaware en twee aanhangige zaken in Japan dalen. AMD zal ook al zijn regelgevende klachten over de hele wereld in te trekken. De overeenkomst zal openbaar worden gemaakt in de deponeringen bij de Securities and Exchange Commission.

Wie zei dat grote bedrijven niet goed samen te spelen!

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt