Apple is het opruimen van winkel planken met consistente accessoire verpakking

Een van de redenen waarom Apple zo succesvol is in de mobiele ruimte is zijn aanwezigheid in de detailhandel en de customer service op deze locaties. Zoals gemeld door 9to5Mac, is Apple het werken met derden accessoire makers om verpakkingen herontwerp voor een consistente retail-ervaring.

Zodra een paria in de onderneming, heeft Apple stilletjes uitgegroeid tot een lieveling van managers en professionals vanwege het gebruiksgemak van de iPhone en de iPad. We kijken naar hoe de instroom van Apple-apparaten is het veranderen van de tech-landschap in het bedrijfsleven.

Als je tijd hebt doorgebracht in een Apple Store zult u merken dat de verpakking voor de officiële Apple-producten in de loop der jaren is veranderd en is nu zeer consistent met eenvoudige witte verpakking, schone fonts, en hoogwaardige materialen.

De nieuwe vereisten voor de verpakking leidt tot een vermindering van het aantal onderdelen. Apple heeft gewerkt met een aantal bedrijven en op basis van een interne mededeling winkel producten uit Tech21, Sena, Incase, Mophie, Logitech, en Life Proof zal verschijnen op de planken met de nieuwe verpakking.

Apple heeft al verwijderd concurrerende producten uit het schap, met inbegrip van Fitbit en Nike producten die uit de buurt van Apple Watch verkoop zou kunnen nemen. Deze stap naar consistente verpakking kan ook helpen bij Apple hebben sommige leverage tegen accessoire makers creëren accessoires gebaseerd op de iPhone lekken.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s