CES 2014: Toshiba introduceert eerste Chromebook, 13,3 inch scherm

De; HP Chromebook 11; is een van mijn favoriete Chromebooks en als ik niets bijzonder overtuigend op de CES te zien, kan ik bestellen. Toshiba kondigde hun eerste Chromebook, met de naam Toshiba Chromebook, die wordt geleverd met een 13,3-inch display.

HP Chromebook 14 beoordeling: Groot scherm, felle kleuren, volledig toetsenbord, HP Chromebook 11 weer beschikbaar, alleen bij Amazon in het blauw; HP Chromebook 11 hands on: Distraction-free schrijven met levendige weergave, de website Grote Debat resultaten: Er zijn goede redenen een Chromebook kopen; Microsoft ontbreekt het punt met Chromebooks; Acer kondigt Haswell-powered $ 300 touchscreen Chromebook

Het merendeel van de nieuwe Chromebooks hebben dezelfde schermresolutie, mogelijkheden en prijs. De Toshiba Chromebook 13,3 inch display past in tussen de 11 inch HP, Acer en Samsung en 14 inch HP-modellen. Helaas, de schermresolutie blijft hetzelfde bij 1366 x 768, dat is het enige dat me echt dwars over deze generatie apparaat.

De Toshiba-model kost slechts $ 279 voor alleen WiFi, en heeft een Intel Haswell processor voor een lange levensduur van de batterij. Het wordt geleverd met 2 GB RAM en 16 GB ingebouwde opslag. Het is naar verwachting beschikbaar zijn op 16 februari.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Ik ben nog steeds op zoek naar dat Chromebook met een hogere resolutie scherm en Intel Haswell processor die niet is geprijsd als de Pixel. We zullen zien wat er nog meer uit CES komt deze week.

 verhalen

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar