CES: Motorola’s Razr slaat LG VX8600 in persoonlijke mobiele telefoon showdown

Voor een tijdje nu, heb ik zin om te schrijven over een recente “verkoop” ervaring die ik had in een Verizon Wireless telefoon op te slaan waar ik heel erg verscheurd tussen de LG VX8600 en Razr van Motorola.

Verizon Wireless is alleen maar om mij kosten ongeveer $ 20 meer voor de LG telefoon dan voor de Razr en de LG telefoon is een beetje anders, koeler kijken (voor mij), en biedt iets dat de Razr niet doet: ondersteuning voor draadloze stereo Bluetooth’s headset-profiel. Maar toen ik daar stond in de winkel voor wat leek voor eeuwig verscheurd tussen de twee telefoons (ik was picking it out voor mijn vrouw), ik afgerekend op de Razr. Gelukkig is hier op de CES, was ik in staat om mijn handen te leggen op beide telefoons tegelijk en je laten zien waarom.

Hier is de video

Voor een volledige round-up van mijn CES 2007 dekking, klik dan hier.

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)