Dell PowerVault MD3 brengt 180TB opslagruimte aan het rek

Dell heeft een nieuwe low-end schijf behuizing die veel opslag propt in een data-opslagcapaciteit in een kleine ruimte aangekondigd.

De nieuwe PowerVault MD3 serie behuizingen kan tot een totaal van 60 2,5-inch of 3,5-inch 3TB harde schijven, die het mogelijk maakt een enkel 4U rack te houden 180TB aan data. Zoals opslagbehoefte groeit, kan deze worden verhoogd tot 180 schijven met een speciaal ontworpen high-density uitbreidingsbehuizing. Dit zorgt voor een maar liefst 540TB van opslag in een enkele doos bij het gebruik van 3TB schijven.

Als je iets een beetje meer bescheiden wilt, het MD3 komt ook in een 12 schijf (slechts 3,5-inch) en 24 disk (slechts 2,5-inch) behuizingen, die beide kan worden uitgebreid tot 192 stations.

De gegevens op deze stations is toegankelijk via Fibre Channel, iSCSI en SAS, en het grootste deel van het gebruik reeks maken van controller software die Dynamic Disk Zwembaden die volgens Dell, zorgt voor herstel van dode harde schijven veel sneller dan het gebruik van RAID biedt.

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Voor de traditionalisten, RAID 0, 1, 5, 6 en 10 is beschikbaar in het hele MD3 assortiment behuizingen.

De kracht – en Dell’s unique selling point – of de PowerVault MD3 is de hoge data dichtheid. Kleinere footprint betekent ook een besparing van energie en koeling kosten.

MD3 behuizingen worden beheerd door Dell MD Storage Manager-software, een client-gebaseerde Java-toepassing die is ontworpen voor gebruiksgemak, ongeacht niveau van vertrouwdheid met opslagsystemen van de admin’s.

De PowerVault MD3 is gericht op de productie, olie en gas, en bedrijfstakken gezondheidszorg, en is ook zeer geschikt voor degenen die willen een high-capacity video surveillance opslag.

Dell.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip