Dell werkt hyperconverged lineup, EMC’s VCE-systemen te verkopen

Dell heeft uitgerold een vernieuwde hyperconverged infrastructuur line-up die previews van wat het datacenter aanpak zal zijn als het fusies met EMC en de VCE-eenheid.

Zo ver en snel als cloud computing is zelf het integreren van de onderneming, blijven er veel cloud-resistant toepassingen en diensten.

Voor Dell, de hyperconverged line-up is een mix van eigen vistuig, alsook het doorverkopen van EMC, VMware en VCE, die het zal bezitten zodra zijn grote fusie sluit.

Op een hoog niveau, de Dell nieuws breekt als deze

speciale eigenschap

Dell uitgerold nieuwe Dell VMware Virtual SAN Ready Nodes, die zijn gebaseerd op zijn PowerEdge-servers. Er is een update van Dell XC-serie die draait op Nutanix;. Dell toegevoegde ondersteuning voor VMware Virtual SAN voor zijn hybride cloud-platform;. En Dell zal doorverkopen EMC’s VCE VxRail apparaten, VCE VxRack Node en VCE VxRack System 1000 Flex.

Misschien wel de grootste afhaalmaaltijden hier is dat Dell met EMC is van plan over het gebruik van pure singel en one-stop-datacenter winkelen om tegemoet te komen aan datacenter kopers.

Op de hyperconverged voorzijde, wordt iedere onderneming hardwareleverancier haasten om deze snel groeiende ruimte. Of het nu gaat HPE, Cisco, Dell en Lenovo, die een schare van partnerschappen heeft gesmeed, het thema van 2016 is hyperconverged systemen. Zie: HPE lanceert midmarket hyperconverged systeem, weddenschappen op UI, integratie | Lenovo, Juniper overzicht strategisch partnerschap, oog hyperconverged systemen | Cisco lanceert Hyperflex hyperconverged systemen, nieuwe Nexus-switches | EMC, VMware onthullen hyperconverged VxRail apparaat

Deze hyperconverged systemen combineren opslag, rekenkracht en netwerken in één systeem. Ze zijn over het algemeen software gedefinieerd en de belofte is groot compute met het gemak van een apparaat.

Wat is onduidelijk is hoe Dell de verschillende merken (VCE, Dell, EMC enz.) Zal beheren, maar de grote thema is dat het koopproces zal stroomlijnen voor ondernemingen.

Dell zei dat het zal beginnen met de verkoop meest VCE-systemen en de VMware Ready SAN Nodes onmiddellijk en dat de referentie-architectuur voor EMC geconvergeerde infrastructuur en VMware support zal beschikbaar zijn in het tweede kwartaal. Dell zei dat het zal de VCE VxRack System 1000 FLEX verkopen rechtstreeks vandaag en via het kanaal in het tweede kwartaal.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie