eBay pen pal Carl Icahn slaat weer toe via Skype deal

Miljardair investeerder Carl Icahn afvuurde andere brief aan eBay aandeelhouders en nogmaals herhaald dat regisseur Marc Andreessen had te veel conflicten tijdens de Skype-verkoop.

Icahn en Andreessen zijn volleying berichten en brieven in de afgelopen dagen. Icahn’s rundvlees is dat Andreessen niet in staat om zich van eBay beraadslagingen recuse over wat te doen met Skype had kunnen zijn. eBay overgenomen Skype in 2005 voor $ 2500000000, zei in 2009 dat hij het toestel zou scheiden en lanceren een beursgang en vervolgens verkocht het bedrijf om een ​​onderneming groep die Andreessen opgenomen in 2009 voor $ 1900000000 en een briefje $ 125.000.000.

Ook; EBay oprichter afwijzingen Carl Icahn, verdedigt CEO en de raad in nieuwe memo; Icahn ratels up eBay retoriek door slaande Andreessen, Cook voor belangenconflicten; eBay CEO Donahoe geeft Icahn e-commerce zelfstudie via PayPal plannen

Wat is het eindspel hier? Icahn wil de raad van bestuur van eBay af te schilderen als een puinhoop. Als hij slaagt, zal de belegger een betere kans op het maken van zijn zaak dat eBay moet spin-off van PayPal in een beweging die niet een hoop zin kunnen maken te hebben.

Icahn opgemerkt

Ik heb een boodschap voor de raad van bestuur van eBay: U kunt mogelijk om te bukken en weven als het gaat om de media, maar in een paar korte weken zult u geen andere keuze dan om uw aandeelhouders geconfronteerd tijdens de jaarlijkse vergadering. We verdienen allemaal om de waarheid over wat er werkelijk gebeurd met Skype kennen.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard