Een leuke klantenservice ervaring met Dell?

Onze centrale kantoor heeft behoefte aan een nieuwe server. Configuratie is nauwelijks rocket science: het is een bedrijfskritische applicatie, DNS en DHCP-server, evenals een domain controller voor het kantoor. Gelukkig zijn er nooit meer dan 10 mensen die tot het, dus een enkele server kan de klus te klaren. De bestaande server, is echter weinig ruimte, echt laag op de prestaties, verloor een harde schijf van de RAID-array vorige week, en is zeker op zijn laatste benen.

Ik heb het vinden van grote deals met HP de laatste tijd op laptops en servers die ze geconfigureerd voor de middelbare school hebben goed gepresteerd, dus ik dacht dat ik zou gewoon gaan HP (alle grote OEM’s gebruik maken van de toestand bod lijst hier in Massachusetts, dus ik hoeft niet te gaan door middel van concurrerende biedingen). De configuratie voorgesteld de verkoper was echter nog budget kelder dan ook we wilden. Deze server hoeft te ons hele payroll / HR toepassing behandelen en te houden het kantoor soepel, dus ik liever niet goedkoop uit.

Ik dacht, enkel voor grijnzen, dat ik dezelfde specs zou schieten naar mijn Dell rep. Dell heeft niet echt synoniem met superieure klantenservice de laatste tijd en aangezien ik een aantal kleine, individuele aankopen laatste tijd geprijsd, heeft Dell ook niet geweest tops in prijs. Echter, binnen een paar uur, had ik een suggestie van een Dell-ingenieur aan de stok met een enkele server in plaats van twee lagere-aangedreven machines, een zeer concurrerende prijs en een zeer robuuste back-up oplossing.

De volgende dag, ik maakte een snelle tweak via e-mail op basis van een suggestie van de HRM-leverancier van de toepassing en de hele bestelling werd vóór het einde van het fiscale jaar van vandaag geplaatst. Nice.

Het is goed om te kunnen Dell terug op mijn korte lijst van leveranciers te zetten als we outfit de districten administratieve medewerkers met pc’s. Hopelijk was dit niet een one-shot deal.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s