FreshBooks voegt Android mobiele app

Voortbouwend op het succes van de Apple iOS mobiele applicatie, cloud accounting software bedrijf, FreshBooks, heeft een Android-editie uitgebracht.

Hier zijn de taken die kleine ondernemers kunnen voltooien met behulp van deze mobiele front-end om hun cloud-gehoste software

 verhalen

11 up-and-coming accounting toepassingen cloud

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Maken en verzenden van facturen of ramingen; Bekijk de status van lopende betalingen en uitstaande accountings; Maak foto’s van declaraties, die kunnen worden geüpload naar de juiste account op de FreshBooks cloud service; Track declarabele uren; budgetten recensie project; Integreer FreshBooks client records met de inheemse database met contactpersonen op je Android mobiele apparaat; Werken in een offline modus, het uploaden van wijzigingen in de cloud de volgende keer dat het apparaat is online

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen