Gartner werknemer wil beste baan in de wereld

Een Brisbane aannemer werkt voor technologie-analist, Gartner heeft ontpopt als een van de finalisten voor Toerisme; Best Job Queensland in de World-verkiezing.

Hailey Turner (Credit: Hailey Turner)

De winnaar van de wedstrijd zal het nemen van de taak van verzorger van, de eilanden van het Great Barrier Reef in Queensland voor een tijd en, verantwoordelijk voor de productie van content over wat wordt beschouwd als te zijn, een van de stand van de belangrijkste toeristische attracties.

Een Gartner woordvoerder bevestigde dat Queensland-gebaseerde Hailey, Turner was een aannemer voor de analisten, die werkzaam zijn in geval, de verkoop telemarketing. Mainstream pers beschreef de Queensland, bewoner als een “IT-werknemer”.

Volgens wat lijkt op haar LinkedIn-profiel te zijn, heeft Turner ook gewerkt, Telstra en Australische Business Research. “Hoewel het niet kan verslaan, de beste baan in de wereld ‘, het is nog steeds een grote leren, gelegenheid,” Turner schreef op haar website over de Gartner rol;. Ze is ook studie bedrijfseconomie in deeltijd aan de Queensland, Universiteit van Technologie.

Als onderdeel van haar campagne om het toerisme Queensland rol te winnen; Turner reisde naar internationale steden Tokyo, New York en, Londen te trommelen op steun. Ze heeft ook gebruik gemaakt van social, networking tools zoals Twitter, bloggen, Facebook en meer, het promoten van haar zoektocht. U kunt stemmen voor Turner on Tourism Queensland, website van de wedstrijd.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen